Prestasi Shanxi Fenjiu dalam tiga suku tahun pertama 2023 jauh melebihi seluruh tahun 2022

(SeaPRwire) –   TAIYUAN, China, Nov. 17, 2023 — Fenjiu, dikenali sebagai “jiwa arak Cina Baijiu (jenis arak Cina)” , mempunyai sejarah lebih daripada 6,000 tahun. Asas tanaman bijih mentah Fenjiu terletak di zon penanaman geografi emas antara 36-45 darjah utara, dan air untuk membuat Fenjiu diambil dari sumber air mineral karst dalam 840 meter di bawah tanah, yang merupakan jenis air lemah alkali semula jadi, menjadikan Fenjiu kelihatan jernih dan tulen.

Fenjiu
Fenjiu

Shanxi Xinghuacun Fenjiu Distillery Co., Ltd. baru-baru ini mengeluarkan laporan suku ketiga 2023, mencapai hasil operasi 26.744 billion yuan, peningkatan 20.78% tahun ke tahun, dan keuntungan bersih 9.431 billion yuan, naik 32.68% tahun ke tahun semasa tempoh pelaporan. Prestasi Shanxi Fenjiu dalam tiga suku pertama 2023 telah melebihi keseluruhan tahun lepas, dan keputusan adalah memberangsangkan.

Fenjiu sentiasa mengikuti kualiti kelas pertama. Bijih mentah berkualiti tinggi, sumber air semula jadi tulen dan proses pengeluaran bebas pencemaran menjadikan Fenjiu sebutan untuk “arak sihat”. Peningkatan prestasi telah memperluaskan lagi reputasi jenama Fenjiu, menjadikan jenama Fenjiu berakar dalam hati rakyat dengan dalam dan mempromosikan kemasyhuran antarabangsa produk Fenjiu.

Lampiran Imej Pautan:

Pautan: 

Keterangan: Fenjiu

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)