Produk Perhubungan Optik Luxshare-TECH di OFC 2024 Menginjeksi Tenaga Baru ke Industri AI

40 Luxshare-TECH Preview for OFC 2024: Optical Interconnect Products Inject New Vitality into the AI Industry

(SeaPRwire) –   Tajuk Utama:

  • Luxshare-TECH akan mempamerkan produk dan penyelesaian sambungan optik AI dan pusat data terkini mereka di OFC 2024.
  • Modul optik 400G QSFP-DD DR4 DPO dan 800G OSFP DR8 DPO syarikat itu direka khas untuk pelayan AI Intel Gaudi, memenuhi keperluan kelajuan penghantaran data, kestabilan dan kebolehpercayaan yang ketat yang diperlukan oleh aplikasi AI.
  • Luxshare-TECH juga akan menunjukkan 800G OSFP 2xSR4/2xDR4/2xFR4 DPO pada Arista OSFP 7060X5, menawarkan penyelesaian liputan menyeluruh kepada industri AI dan domain pusat data, bersama-sama dengan peningkatan prestasi dan kecekapan kos.
  • Lawati booth #3044 Luxshare-TECH untuk melihat persembahan produk dan penyelesaian inovatif ini dan menerokai masa depan cerah sambungan optik.

SAN DIEGO, California., 18 Mac 2024 — Dengan peningkatan pesat kecerdasan buatan (AI), pemprosesan dan penghantaran data berprestasi tinggi menjadi penting untuk pembangunan dan pelaksanaan aplikasi AI. Sebagai pemain terkemuka dalam industri sambungan optik, Luxshare-TECH komited untuk menyediakan produk dan penyelesaian inovatif dan berkualiti tinggi yang memberdayakan industri AI.

Di OFC 2024 akan datang, Luxshare-TECH akan mempamerkan produk dan penyelesaian sambungan optik AI dan pusat data terkini mereka, termasuk:

  • Modul optik 400G QSFP-DD DR4 DPO dan 800G OSFP DR8 DPO: Modul-modul ini direka khas untuk pelayan AI Intel Gaudi, menyediakan penghantaran data berkelajuan tinggi dengan kelewatan rendah dan penggunaan tenaga. Ia sesuai untuk aplikasi latihan dan inferens skala besar AI.
  • Modul optik 800G OSFP 2xSR4/2xDR4/2xFR4 DPO: Modul ini menawarkan penyelesaian fleksibel dan berskala untuk rangkaian AI dan pusat data. Ia menyokong pelbagai jarak penghantaran dan capaian, menjadikannya sesuai untuk pelbagai aplikasi.

Selain daripada produk-produk ini, Luxshare-TECH juga akan mempamerkan 800G OSFP AELB (Active Electrical Loop Back) untuk pengujian suis. Penyelesaian inovatif ini menyelesaikan isu pengurangan dalam ujian isyarat berkelajuan tinggi dan menyokong pengeluaran besar-besaran suis generasi seterusnya 800G OSFP.

OFC 2024 akan diadakan di San Diego, Amerika Syarikat, dari 26 hingga 28 Mac 2024. Luxshare-TECH menjemput anda melawat booth #3044 untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk dan penyelesaian sambungan optik AI dan pusat data terkini. Bersama, kita boleh menjelajahi masa depan cerah sambungan optik dan memberdayakan industri AI.

Laman Web OFC:

#OFC2024 #SambunganOptik #AI #PusatData #LuxshareTech

SUMBER Luxshare Technology

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.