Produk Pintar Hidup Hisense Diberi Anugerah CES 2024 Innovation Awards

(SeaPRwire) –   QINGDAO, China, Nov. 16, 2023 — Tiga produk daripada Hisense, syarikat elektronik pengguna dan peralatan global, telah diiktiraf sebagai pemenang Anugerah Inovasi CES® 2024: 110 UX, Sistem Projeksi Dalaman Kenderaan dan Mesin Cuci Pembawa Pintar.

Anugerah Inovasi CES tahunan daripada Persatuan Teknologi Pengguna (CTA), organisasi di sebalik CES, mengiktiraf reka bentuk dan kejuruteraan cemerlang dalam produk teknologi pengguna baru.

Revolusi yang dipacu oleh Senario dalam Teknologi Paparan

Sebagai perintis dalam inovasi industri LED, Hisense telah mencapai tahap ketara dan kualiti imej yang realistik dengan teknologi ULED Xnya. Ini merupakan kemuncak pengalaman penyelidikan dan pembangunan Hisense selama lebih sepuluh tahun, menandakan puncak kualiti gambar LED untuk hiburan rumah.


110 UX Hisense – Pengiktirafan dalam kategori Komponen & Aksesori Audio & Video mewakili lompatan monumental bagi Hisense dalam inovasi paparan LED. 110 UX memperkenalkan tahap baru ketepatan dan prestasi paparan dengan memasukkan lebih daripada 40,000 zon belakang cahaya pada skrin meluas 110 inci, memminimakan kebocoran belakang cahaya dan meningkatkan kontras. Menampilkan teknologi Mini LED berkuasa tinggi mencapai tahap ketara sehingga 10,000 nits, meningkatkan kontras dan julat dinamik secara ketara.


Sementara itu, Hisense juga membawa teknologi paparan terkini ke industri automotif dengan Sistem Projeksi Dalaman pertamanya, yang diiktiraf dalam kategori Hiburan Dalam Kenderaan. Dengan menyepadukan HUD holografik laser prestasi tinggi, sistem paparan panoramik dan sistem projeksi pencahayaan luaran Hisense, Hisense merevolusikan interaksi dengan kenderaan pintar berhubung.

Masa Depan Hidup Pintar di Rumah

Sejak memperkenalkan peti sejuk penuh saiz pertamanya ke AS pada 2019, Hisense terus memperluaskan katalog peralatan rumahnya, yang telah berkembang untuk memasukkan julat gas dan elektrik, ketuhar atas kabinet, mesin basuh pinggan dan peti sejuk wain & minuman.

Mesin Cuci Pembawa Pintar baru yang diperkenalkan menerima pengiktirafan untuk fungsi pintar dan rekabentuknya. Dengan mesin basuh pintar terkini Hisense, pengguna boleh memuatkan pinggan mereka, memilih program pembersihan, dan mempunyai detergen ditambah secara automatik kepada pinggan dalam kuantiti tepat yang diperlukan untuk setiap basuh.


“Anugerah ini hanyalah permulaan apa yang akan datang untuk peralatan rumah Hisense,” kata David Gold, Presiden Hisense Americas. “Dengan pasukan berpengalaman di AS yang komited kepada prestasi produk kualiti dan membangunkan inovasi baharu, peralatan rumah Hisense akan terus meningkat dan meluaskan pada kelajuan memecut. Kami berharap untuk memperkenalkan pelbagai produk baharu dalam beberapa tahun akan datang dan meningkatkan kedudukan Hisense sebagai pemimpin kategori tidak sahaja di AS, tetapi di seluruh Amerika.”

Hisense akan memperkenalkan inovasi pemenang anugerah ini di CES® 2024 dari 9-12 Januari di Dewan Pusat, Booth 18217 Pusat Konvensyen Las Vegas.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)