Program Dalam Talian Capcom untuk Tokyo Game Show 2023 akan disiarkan pada 21 September, mempamerkan kemas kini judul permainan baharu yang akan datang

TOKYO, 19 September 2023 – Tokyo Game Show 2023 tahun ini akan diadakan dari 21 hingga 24 September.

Capcom akan membentangkan maklumat permainan terkini melalui program dalam talian pada 21 September sebagai sebahagian daripada pengaturcaraan dalam talian Tokyo Game Show. Di samping itu, untuk memperingati TGS 2023 tahun ini, banyak judul popular Capcom kini dijual dengan diskaun untuk jangka masa terhad.

The Capcom Online Program for Tokyo Game Show 2023
The Capcom Online Program for Tokyo Game Show 2023

Sediakan diri untuk ton maklumat kemaskini judul CAPCOM terbaru

Program Dalam Talian Capcom TGS 2023 akan ditayangkan buat julung kali pada 2:00 petang (UTC) pada Khamis, 21 September di pelbagai saluran siaran rasmi Capcom dan Tokyo Game Show di seluruh dunia. Siaran rakaman pra-rakam itu merancang untuk menampilkan maklumat baru yang menarik daripada permainan terbaru Capcom, termasuk kemaskini dan gambar permainan Dragon’s Dogma 2, dibentangkan oleh Pengarah Hideaki Itsuno. Selain itu, peminat boleh menjangkakan banyak kemaskini baru untuk Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, Street Fighter 6 yang baru dilancarkan, Resident Evil 4 dan Exoprimal. Saksikan dan jangan lepaskan program ini. Lawati laman web rasmi Capcom TGS untuk maklumat lanjut.

Laman web Siaran Langsung Rasmi CAPCOM TGS 2023: https://www.capcom-games.com/tgs/en-asia/online/

Jualan TGS 2023 Capcom kini berlangsung untuk jangka masa terhad

Untuk memperingati Tokyo Game Show 2023, Resident Evil 4 Remake (DISKAUN 34%) dan Mega Man Battle Network Legacy Collection (DISKAUN 34%) yang mendapat pujian kritis kini dijual buat pertama kali. Judul popular Capcom lain seperti Monster Hunter Rise: Sunbreak (DISKAUN 40%), Dragon’s Dogma (DISKAUN 84%) dan banyak lagi turut diberi diskaun untuk jangka masa terhad melalui Steam dan platform lain. Jangan lepaskan peluang ini untuk mendapatkan beberapa pukulan berpengaruh Capcom semasa Jualan TGS 2023 Capcom.

Nota: Tawaran dan butiran jualan mungkin berbeza mengikut platform dan rantau, sila rujuk kepada halaman kedai digital masing-masing untuk butiran.

Halaman jualan Steam TGS: https://store.steampowered.com/developer/capcom/sale/tgs 

Hak Cipta: ©CAPCOM CO., LTD. 2023 HAK CIPTA TERPELIHARA.