Projek Geekplus memenangi tiga kategori dalam Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan 2023

  • Geekplus, bersama rakan-rakan Asda Logistics, AMH Material Handling dan Dr. Max Romania, telah diiktiraf sebagai projek terbaik dalam tiga kategori Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan ACEA yang berbeza: Anugerah Transformasi Digital Unipart Logistics, Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan Kesihatan & Farmasi, dan Anugerah Pasukan Tahun Visku
  • Ini merupakan Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan kelima berturut-turut untuk Geekplus

(SeaPRwire) –   LONDON, Nov. 14, 2023 — Geekplus, pemimpin global dalam robot mobail autonomi, telah dianugerahkan untuk kali kelima berturut-turut dalam sejarah pendeknya dengan Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan lagi. Geekplus menerima anugerah teratas dalam tiga kategori.

Geekplus projects win in three categories in the 2023 Supply Chain Excellence Awards

Geekplus projects win in three categories in the 2023 Supply Chain Excellence Awards

 

Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan Kesihatan & Farmasi mengiktiraf projek yang memberi kesan positif kepada kesihatan pesakit. Geekplus menang anugerah itu bersama Dr. Max Romania untuk mengoptimumkan penghantaran perdagangan elektronik dan pemenuhan runcit farmaseutikal bagi meningkatkan kecekapan penghantaran dan meningkatkan kefokusan pelanggan.

Sorin David, pengarah rantai bekalan untuk Dr. Max Romania, berkata, “Teknologi sebegini dalam operasi perdagangan elektronik kami membawa respons yang lebih cekap bagi pesakit Romania, termasuk ketika tempoh bebanan, apabila kecekapan dijangka meningkat sebanyak 200 peratus. Oleh itu, diiktiraf untuk SCEA Kesihatan dan Farmasi membuat kami bangga memenuhi kepuasan pelanggan, yang paling penting bagi kami.” David menambah bahawa “kami sedang bekerja dengan Geekplus untuk mengulangi kejayaan projek ini di gudang-gudang Dr. Max yang lain di Eropah dengan pelbagai penyelesaian Geekplus.”

SCEA mengiktiraf kolaborasi Geekplus dengan Asda dan AMH dengan Anugerah Transformasi Digital Unipart Logistics dan Anugerah Pasukan Tahunan Visku yang berprestij. Pemenang terdahulu untuk anugerah pasukan tahunan termasuk pasukan rantai bekalan NHS untuk usahanya mengedar peralatan perlindungan peribadi selepas meletusnya wabak Covid-19.

“Memenangi SCEA lagi satu kali berturut-turut adalah pengiktirafan berharga untuk jenama kami dan menunjukkan kepuasan terhadap kerja hebat yang dilakukan bersama rakan kongsi kami,” kata Lit Fung, Naib Presiden dan Pengarah Urusan Perniagaan Antarabangsa di Geekplus. “ASDA dan Dr. Max mempercayai penyelesaian Shelf-To-Person kami untuk meningkatkan operasi intralogistik mereka di gudang-gudang. Komitmen kami adalah untuk menyediakan kualiti yang diperlukan untuk memenuhi operasi perniagaan mereka.”

Untuk projek-projek ini, Asda dan Dr. Max menggunakan sistem robotik mudah alih Geekplus Shelf-to-Person, penyelesaian utama robotik mudah alihnya. Penyelesaian ini mudah, boleh skala dan membolehkan robot ditambah atau dikurangkan mengikut fluktuasi perniagaan dan memudahkan pemindahan gudang. Kelenturan ini benar-benar aset semasa musim puncak.

Kini memasuki tahun ke-26, Anugerah Kecemerlangan Rantai Bekalan adalah piawaian untuk amalan terbaik rantai bekalan, menarik entri dari seluruh UK dan Eropah. Anugerah ini terkenal dengan proses penilaian yang ketat; peserta menerima maklum balas berharga daripada hakim anugerah dengan lebih daripada 250 tahun pengalaman gabungan. Pengiktirafan yang diberikan oleh anugerah ini menyokong matlamat SCEA untuk membantu pelanggan dalam operasi perniagaan mereka terhadap penggunaan teknologi AMR inovatif.

Mengenai Geekplus

Geekplus adalah syarikat teknologi global yang memimpin revolusi logistik pintar. Kami menggunakan teknologi robotik maju dan AI untuk merealisasikan penyelesaian yang fleksibel, boleh dipercayai dan sangat cekap untuk gudang dan pengurusan rantai bekalan. Geekplus dipercayai oleh lebih daripada 500 pemimpin industri global dan telah diiktiraf sebagai pemimpin dunia dalam robot mudah alih autonomi. Diasaskan pada tahun 2015, Geekplus mempunyai lebih daripada 1,500 pekerja, dengan pejabat di Jerman, United Kingdom, Amerika Syarikat, Jepun, Korea Selatan, China Daratan, Hong Kong SAR dan Singapura.

 

Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

Untuk pertanyaan, sila hubungi:

Christian Borrmann
Ketua Pemasaran EMEA

Tel: +49 1725123167

Jon Ross
Pengurus Komunikasi Global

Tel: +1 470 964 0998

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)