PurpleVine Merayakan Lima Tahun Pertumbuhan dan Inovasi

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Nov. 17, 2023 — Merayakan perjalanan yang luar biasa untuk diiktiraf oleh pelanggan dan komuniti harta intelek global, PurpleVine IP Group dengan bangganya menandakan ulang tahun kelima sebagai pelopor dalam industri ini. Sejak penubuhannya pada 2018 di China, PurpleVine telah berkembang menjadi pembekal perkhidmatan harta intelek terkemuka dengan rangkaian 10 pejabat dan lebih daripada 400 pekerja di seluruh dunia. PurpleVine menonjol dengan menyediakan perkhidmatan harta intelek lengkap dan lintas sempadan, termasuk prosiding, khidmat nasihat harta intelek, transaksi harta intelek, pelesenan, penguatkuasaan dan penyelesaian pertikaian.

PurpleVine IP: Growing Upwards
PurpleVine IP: Growing Upwards

Slogan ulang tahun kelima, ‘Growing Upwards’, mencerminkan komitmen PurpleVine untuk pertumbuhan dan evolusi berterusan. Dalam tempoh lima tahun, PurpleVine telah mencapai peningkatan sepuluh kali ganda dalam isi kandungan prosiding paten, melepasi tonggak 15,000 permohonan paten setahun. Pasukan telah mencapai kejayaan yang luar biasa dalam pertikaian lintas sempadan untuk pelanggan teknologi terkemuka dan tenaga boleh diperbaharui, menunjukkan kewujudan unik PurpleVine.

Mengulas langkah penting yang dicapai dalam setengah dekad, pengasas dan CEO PurpleVine, Victor Yang, berkongsi pandangannya mengenai perjalanan syarikat. “PurpleVine telah berkembang pesat dalam lima tahun kebelakangan ini, terutamanya dengan pembukaan pejabat wakil baru di Switzerland dan AS. Dengan China menjadi salah satu pusat harta intelek terbesar di dunia, kami komited untuk bertindak sebagai jambatan untuk membantu pelanggan Cina dan asing dalam melindungi dan memonetisasikan harta intelek mereka di China dan seluruh dunia. Memandang ke hadapan, kami kekal tidak goyah dalam dedikasi untuk menyediakan penyelesaian harta intelek kelas teratas kepada pelanggan domestik dan luar negara serta terus berkembang bersama pelanggan kami.

Untuk maklumat lanjut, tonton video ulang tahun ke-5 kami: atau lawati Laman Web PurpleVine:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)