Qualcomm akan memberikan ucapan utama di COMPUTEX 2024, berkongsi wawasan tentang “PC Dijulang Semula” memperlihatkan di mana inovasi mencipta gangguan dalam industri matang

65 Qualcomm will be delivering a keynote speech at COMPUTEX 2024, sharing insights on

(SeaPRwire) –   TAIPEI, Mei 15, 2024 — TAITRA (Majlis Pembangunan Perdagangan Luar Negeri Taiwan) mengumumkan hari ini bahawa Cristiano Amon, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Qualcomm Incorporated, telah dijemput untuk menjadi penceramah di Komputex 2024 Keynote. Ucapan kunci akan berlangsung pada Jun 3, 2024, pada 1:30 petang (UCT+8) di Dewan 2, Aras 7, Pusat Pameran Taipei Nangang.

Qualcomm akan memberi ucapan kunci di Komputex 2024

Industri PC kini mengalami titik perubahan, didorong oleh inovasi yang menentukan zaman yang bakal mengubah cara kita berinteraksi dengan PC masa depan. Amon akan menganalisis trend dan teknologi yang telah membawa kita ke sini, dan lebih penting lagi, ke mana ia akan membawa kita dalam bidang produktiviti, kreativiti dan hiburan. Bersama rakan ekosistem, Amon akan memperlihatkan pengalaman berasaskan AI yang boleh dinikmati pengguna daripada PC generasi seterusnya dan teknologi apa yang diperlukan untuk merealisasikan ia.

Di bawah kepimpinan Amon, syarikat telah meluaskan bidang untuk menjadi pemacu komputan pintar di mana-mana. Melalui kepimpinan teknologinya, Qualcomm Technologies merupakan rakan pilihan untuk peranti mudah alih, XR dan automotif. Dengan Platform Elit Snapdragon® X yang menawarkan prestasi memecahkan rekod, kecekapan tenaga terbaik dan keupayaan AI benar dan unik di peranti, syarikat berhasrat menyampaikan PC generasi seterusnya untuk zaman AI.

Komputex 2024 dengan tema “Menghubungkan AI,” dijadual berlangsung dari Jun 4th hingga Jun 7th. Acara ini akan mempamerkan 1,500 peserta menggunakan 4,500 booth, memaparkan enam tema utama: Pengkomputeran AI, Sambungan Maju, Mobiliti Masa Depan, Realiti Immersif, Kelestarian dan Inovasi. Pendaftaran untuk Komputex Keynote kini dibuka. Untuk maklumat lanjut, sila lawati pameran rasmi.

Snapdragon ialah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Qualcomm Incorporated.
Snapdragon ialah produk Qualcomm Technologies, Inc. dan/atau anak syarikatnya.

Untuk maklumat lanjut mengenai pameran:

Komputex:
InnoVEX:

Mengenai Komputex

Komputex ditubuhkan pada 1981. Ia telah berkembang bersama industri Teknologi Maklumat dan Komunikasi global dan menjadi lebih kukuh sepanjang empat dekad terakhir. Menyaksikan saat bersejarah dalam pembangunan dan perubahan industri, Komputex menarik lebih 40,000 pembeli melawat Taiwan setiap tahun. Ia juga merupakan platform pilihan utama syarikat-syarikat antarabangsa untuk melancarkan produk epok.

Taiwan mempunyai rantaian industri Teknologi Maklumat dan Komunikasi global yang menyeluruh. Dengan menetap di Taiwan, Komputex diadakan secara bersama oleh Majlis Pembangunan Perdagangan Luar Negeri Taiwan dan Persatuan Komputer Taipei, bertujuan membina ekosistem teknologi global. Komputex menggunakan penyepaduan dan perkhidmatan inovasi lintas domain sebagai daya dorong yang paling berkuasa untuk mencapai matlamat menjadi platform baharu untuk sumber teknologi global.

Mengenai TAITRA:

Ditubuhkan pada 1970, TAITRA merupakan pertubuhan bukan untung utama Taiwan untuk mempromosikan perdagangan. Disokong kerajaan dan pertubuhan industri, TAITRA membantu syarikat meluaskan jangkauan global. Beribu pejabat di Taipei, TAITRA mempunyai pasukan 1,300 pakar dan mengendalikan 5 pejabat tempatan serta 62 cawangan di seluruh dunia. Bersama Pusat Perdagangan Taipei (TWTC) dan Pusat Perdagangan Taiwan (TTC), TAITRA telah membentuk rangkaian global yang komited untuk mempromosikan perdagangan dunia.

Lima pejabat cawangan tempatan TAITRA di Taoyuan, Hsinchu, Taichung, Tainan dan Kaohsiung menyediakan perkhidmatan kepada syarikat-syarikat di luar Taipei. Melalui pejabat-pejabat domestik ini, TAITRA dapat mengekalkan hubungan rapat dan interaksi dengan syarikat-syarikat tempatan di kawasan masing-masing serta menyediakan perkhidmatan langsung dan substantif dalam bidang seperti promosi perdagangan khas, maklumat perniagaan, seminar pasaran, latihan di tempat kerja, mesyuarat pembelian, sewaan bilik mesyuarat dan sebagainya. Pejabat cawangan memainkan peranan penting dalam koordinasi Pameran Perdagangan Taiwan antara ibu pejabat Taipei dengan syarikat-syarikat tempatan, dan menjemput pembeli melawat industri tempatan.

SUMBER Komputex

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.