Quhuo Umumkan Perubahan kepada Lembaga Pengarah

71 Quhuo Announces Changes to Board of Directors

(SeaPRwire) –   BEIJING, May 17, 2024 — Quhuo Limited (“Quhuo” or the “Company”) (NASDAQ: QH), sebuah platform ekonomi gig yang memberi tumpuan kepada perkhidmatan kehidupan tempatan di China, hari ini mengumumkan bahawa Puan Chenxi Zhao telah meletak jawatan daripada kedudukannya sebagai ahli lembaga pengarah (the “Board”), berkuat kuasa pada May 16, 2024. Peletakan jawatan Puan Zhao tidak menyebabkan sebarang percanggahan dengan Syarikat berhubung mana-mana perkara berkaitan operasi perniagaan, pelaporan kewangan atau kawalan, dasar atau amalan Syarikat.

Leslie Yu, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Quhuo, berkata, “Bagi pihak Lembaga, saya ingin menyatakan penghargaan tulus saya kepada Puan Zhao atas sumbangan berharga beliau kepada Quhuo. Kami mengharapkan kejayaan berterusan beliau dalam usaha masa depan.”

Tentang Quhuo

Quhuo Limited (NASDAQ: QH) adalah platform ekonomi gig yang memberi tumpuan kepada perkhidmatan kehidupan tempatan di China. Dengan menggunakan Quhuo+, infrastruktur teknologi miliknya, Quhuo komited untuk memberdayakan dan menghubungkan pekerja dan pembekal perkhidmatan kehidupan tempatan serta menyediakan penyelesaian operasi bermula hingga penghujung untuk pasaran perkhidmatan kehidupan. Syarikat kini menyediakan beberapa penyelesaian operasi yang disesuaikan industri, terutamanya termasuk penyelesaian penghantaran atas permintaan, penyelesaian perkhidmatan mobiliti, penyelesaian tukang kebersihan dan penginapan, dan perkhidmatan lain, memenuhi keperluan ratusan juta keluarga dalam masyarakat.

Dengan visi mempromosikan pekerjaan, menstabilkan pendapatan dan memberdayakan keusahawanan, Quhuo menelusuri pelbagai senario untuk mempromosikan pekerjaan pekerja, antaranya menyediakan keselamatan dan kebajikan serta latihan vokasional untuk melindungi pekerja, dan membantu pekerja merancang laluan pembangunan kerjaya untuk merealisasikan nilai diri mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai Quhuo, sila lawati .

SUMBER Quhuo Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.