/R E P E A T —般的動力學 – 聯邦將在渥太華宣布房屋信息/

61 /R E P E A T -- MEDIA ADVISORY - FEDERAL GOVERNMENT TO MAKE HOUSING ANNOUNCEMENT IN OTTAWA/

(SeaPRwire) –   OTTAWA, ON, 9 Februari 2024 – Kerajaan persekutuan akan membuat pengumuman mengenai perumahan di Ottawa.

Government of Canada Logo (CNW Group/Canada Mortgage and Housing Corporation (CMHC))

Media diundang untuk menyertai Yang Berhormat Jenna Sudds, Ahli Parlimen untuk Kanata—Carleton, dan Menteri Keluarga, Kanak-kanak dan Pembangunan Sosial– bagi pihak Yang Berhormat Sean Fraser, Menteri Perumahan, Infrastruktur dan Komuniti, bersama Yang Berhormat Mona Fortier, Ahli Parlimen untuk OttawaVanier dan Mark Sutcliffe, Datuk Bandar Ottawa. 

Tarikh:

12 Februari 2024

 

Masa:

 

11 am ET

 

Tempat:

715 Mikinak Road

Ottawa, ON

K1K 5B7

 

SUMBER Canada Mortgage and Housing Corporation (CMHC)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.