/R E P E A T — Jemputan kepada media – Menteri Martinez Ferrada akan membuat pengumuman di Montréal mengenai perumahan dan kemampuan mampu/

79 /R E P E A T -- Invitation to media - Minister Martinez Ferrada to make an announcement in Montréal on housing and affordability/

(SeaPRwire) –   MONTREAL, April 1, 2024 – (CED)

Perwakilan media dijemput ke satu pengumuman di kawasan Hochelaga-Maisonneuve bersama Menteri Pelancongan dan Menteri Bertanggungjawab untuk CED, Yang Berhormat Soraya Martinez Ferrada, satu pengumuman mengenai perumahan dan keterjangkauan.

Tarikh :
April 2, 2024

Masa :
1 :00 p.m. (EDT)

Kami meminta mana-mana wartawan yang berminat untuk menghadiri sidang akhbar ini untuk mengesahkan kehadiran mereka dengan menulis ke alamat e-mel berikut selewat-lewatnya 10:30 pagi pada 2 April 2024: . Lokasi pengumuman itu akan dimaklumkan kepada wakil media yang mengesahkan kehadiran mereka.

SUMBER Canada Economic Development for Quebec Regions

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.