/R E P E A T — Makluman Media – Menteri St-Onge akan bertemu dengan pemimpin industri audio visual di Banff/

/R E P E A T -- Media Advisory - Minister St-Onge to meet with audiovisual industry leaders in Banff/

(SeaPRwire) –   Yang Berhormat Pascale St-Onge, Menteri Warisan Kanada, akan bertemu dengan wakil media, filem dan seni di Festival Media Dunia Banff ke-45.

BANFF, AB, 6 Jun 2024 Yang Berhormat Pascale St-Onge, Menteri Warisan Kanada, akan bertemu dengan wakil dari industri media, filem dan seni di Festival Media Dunia Banff ke-45.

Sila ambil perhatian bahawa maklumat ini tertakluk kepada perubahan tanpa notis. Semua masa adalah masa tempatan.

Berikut adalah butirannya:

TARIKH:

9 Jun 2024

MASA:

14:45 p.m.

Wartawan yang ingin membuat liputan acara tersebut diminta untuk mengesahkan kehadiran mereka dengan menghantar nama penuh mereka dan nama organisasi media yang mereka wakili kepada sebelum jam 3 petang pada Sabtu, 8 Jun 2024. Maklumat mengenai cara menghadiri acara tersebut akan diberikan kemudian. Sila ambil perhatian bahawa acara ini akan disiarkan secara langsung di

SUMBER Warisan Kanada

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.