/R E P E A T –MAKLUMAT MEDIA: Armada Baharu VIA Rail Tiba di Southwestern Ontario/

/R E P E A T --MEDIA ADVISORY: VIA Rail's New Fleet Arrives in Southwestern Ontario/

(SeaPRwire) –   LONDON, ON, June 26, 2024 – Pada June 27, VIA Rail akan mengadakan acara media di Stesen London untuk meraikan ketibaan armada baharunya di Ontario Barat Daya.

VIA Rail Canada (CNW Group/VIA Rail Canada Inc.)

Pencapaian penanda aras pemodenan utama ini bermakna bahawa seluruh koridor Bandaraya Québec-Windsor tidak lama lagi akan dilayani oleh kereta api moden, boleh diakses dan mesra alam yang canggih, mengubah sepenuhnya pengalaman VIA Rail untuk beberapa dekad akan datang.

Butiran penting bagi acara pengumuman termasuk:

Bila: Khamis, June 27, 2024

  • 8:30 a.m. – Ketibaan media dan lawatan kereta api Venture baharu
  • 9:15 a.m. – Gambar rasmi dan sidang media bermula
  • 9:55 a.m. – Sesi Soalan Jawapan media

Di Mana:

Stesen VIA Rail London
205 York Street, London, ON N6A 1B1

Siapa:

Ucapan akan disampaikan oleh Mario Péloquin, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif VIA Rail, Datuk Bandar London Josh Morgan, Ahli Parlimen Pusat London Peter Fragiskatos dan Setiausaha Parlimen kepada Menteri Pengangkutan, Vance Badaway.

Alami kereta api Venture baharu sendiri! 

Sebagai sebahagian daripada acara ini, tetamu dan media akan berpeluang untuk menaiki kereta api baharu untuk perjalanan singkat antara London dan Glencoe. Dari 10:30 a.m. hingga 11:10 a.m., mereka akan berpeluang untuk mengalami standard perjalanan kereta api baharu ini di Kanada secara langsung. Pengangkutan bas kembali ke London akan disediakan, dengan anggaran ketibaan pada tengah hari.

Sila RSVP untuk memastikan tempat anda pada acara transformatif ini!
RSVP adalah wajib untuk mendapatkan tempat dalam perjalanan LondonGlencoe.

Anda boleh mengesahkan kehadiran anda di

SOURCE VIA Rail Canada Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.