/R E P E A T — Penasihat media – Menteri Champagne untuk menyertai sembang santai bersama Premier Newfoundland dan Labrador serta Ketua Pegawai Eksekutif Energy NL/

/R E P E A T -- Media advisory - Minister Champagne to participate in a fireside chat with the Premier of Newfoundland and Labrador and the CEO of Energy NL/

(SeaPRwire) –   ST. JOHN’S, NL, 26 Mac 2024 – Yang Berhormat François-Philippe Champagne, Menteri Inovasi, Sains dan Industri, akan menyertai sesi perbualan santai yang dianjurkan oleh Energy NL, bersama dengan Yang Berhormat Dr. Andrew Furey, Perdana Menteri Newfoundland dan Labrador, dan Charlene Johnson, Ketua Pegawai Eksekutif Energy NL.

Tarikh: Rabu, 27 Mac 2024

Masa: 11:30 pagi (NT)

Lokasi: St. John’s, Newfoundland dan Labrador

Pihak media diminta menghubungi Jabatan Perhubungan Media ISED di untuk mendapatkan butiran lokasi acara dan mengesahkan kehadiran mereka.

Kekal berhubung

Dapatkan lebih banyak perkhidmatan dan maklumat di .

Ikuti Canadian Science di media sosial.
X (Twitter):  | Facebook:  | Instagram: 

SUMBER Innovation, Science and Economic Development Canada

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.