Richmond American Umumkan Komuniti Perdana Middleton

91 Richmond American Announces its Debut Middleton Community

(SeaPRwire) –   Seasons at Stonehaven kini sedang dijual!

MIDDLETON, Idaho, Jan. 31, 2024 — Richmond American Homes of Idaho, Inc., anak syarikat M.D.C. Holdings, Inc. (NYSE: MDC), berbangga untuk mengumumkan bahawa Seasons at Stonehaven () kini terbuka untuk jualan di Middleton. Dengan lokasi yang sesuai hanya 30 minit dari Boise, kawasan perumahan baru ini menawarkan rumah satu dan dua tingkat dari koleksi SeasonsTM yang dicari daripada pembina, direka untuk memudahkan pemilikan rumah bagi pelbagai pembeli.

The Zinc is one of eight Richmond American floor plans available at Seasons at Stonehaven in Middleton, Idaho.

Tentang Seasons at Stonehaven:

  • Rumah baharu dan dua tingkat mulai dari RM400,000an
  • Lapan reka bentuk rumah inspirasi dari koleksi SeasonsTM
  • 3 hingga 4 bilik tidur dan kira-kira 1,720 hingga 2,660 kaki persegi.
  • Beranda bertingkat dan garaj untuk kereta rekreasi yang tersedia
  • Berdekatan dengan sekolah terkemuka
  • Reka bentuk dalaman yang terpilih

Seasons at Stonehaven terletak di 1387 Stirling Meadows Street di Middleton. Hubungi 208.900.6738 atau layari RichmondAmerican.com untuk maklumat lanjut atau untuk menjadualkan temu duga.

Tentang M.D.C. Holdings, Inc.

M.D.C. Holdings, Inc. ditubuhkan pada tahun 1972. Anak syarikat pembinaan rumah MDC, yang beroperasi di bawah nama Richmond American Homes, telah membantu lebih daripada 240,000 pembeli rumah mencapai Impian Amerika sejak 1977. Sebagai salah satu pembina rumah terbesar di negara, MDC komited kepada kualiti dan nilai yang tercermin dalam setiap rumah yang dibinanya. Syarikat Richmond American mempunyai operasi di Alabama, Arizona, California, Colorado, Florida, Idaho, Maryland, Nevada, New Mexico, Oregon, Pennsylvania, Tennessee, Texas, Utah, Virginia dan Washington. Pembiayaan, insurans dan perkhidmatan tajuk ditawarkan oleh anak syarikat MDC berikut, masing-masing: HomeAmerican Mortgage Corporation, American Home Insurance Agency, Inc. dan American Home Title and Escrow Company. Saham M.D.C. Holdings, Inc. diperdagangkan di Bursa Saham New York di bawah simbol “MDC.” Untuk maklumat lanjut, lawati MDCHoldings.com.

MDC Richmond American Home Logo (PRNewsfoto/M.D.C. Holdings, Inc.)

SUMBER M.D.C. Holdings, Inc.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.