Roborock Lancar Dyad Air Pembersih Basah-Kering Baru

(SeaPRwire) –   Pemimpin Global Dalam Robotik Rumah Pintar Ultra-Canggih Memperkuat Portfolio Penyelesaian Pembersihan Satu Langkah Basah-Kering

HONG KONG, Nov. 13, 2023 — , pencipta robotik rumah pintar yang direka untuk mempermudah kehidupan, melancarkan Dyad Air, pembersih tangan terbarunya yang menangani kotoran basah dan kering serentak untuk pakej pembersihan lantai lengkap dalam satu. Sebagai iterasi terbaru siri pembersih basah-kering Dyad milik Roborock, Dyad Air membawa inovasi terkemuka jenama itu untuk keberkesanan pembersihan kuasa dan keupayaan penyelenggaraan diri, memberikan pelanggan penyapuan bersih di seluruh rumah.

Roborock Dyad Air

“Pembersih basah-kering masih merupakan konsep produk yang agak baru dalam kategori pembersihan rumah. Kami memahami keperluan segera pelanggan untuk mencari cara baru untuk menguruskan rutin pembersihan mereka untuk menjimatkan masa dan usaha,” kata Richard Chang, Pengasas & CEO Roborock. “Dengan keupayaan untuk menyedut dan mengepel serentak, Dyad Air bertujuan membawa faedah utama penyelesaian pembersihan satu langkah yang mudah tetapi kuat kepada pengguna massa. Dilengkapi dengan teknologi pembersihan basah-kering paling canggih Roborock pada harga pertengahan yang sesuai dengan pasaran, Dyad Air berfungsi sebagai titik permulaan sempurna untuk seseorang yang ingin mempermudah pembersihan.”

Ciri-ciri Dyad Air termasuk:

  • Prestasi Pembersihan Kuat
    • Dyad Air menyedut dan mengepel serentak. Dengan kuasa menyedut 17,000Pa dan keupayaan membersihkan sedekat 3mm dari tepi dan sudut, ia dengan mudah menghapuskan kotoran basah dan kering seperti sereal tumpah di seluruh rumah anda.
  • Kebijaksanaan Terkini Pada Jari Anda
    • Membawa ciri pintar menggunakan DirTectTM Smart Sensors yang menyesuaikan kuasa pembersihan dan aliran air berdasarkan keadaan lantai, Dyad Air menghapuskan semua kotoran dengan kecekapan tanpa tandingan. Dyad Air disokong oleh Aplikasi Roborock, membolehkan pelanggan menerima maklumat segera dan mengekalkan kawalan penuh di mana-mana.
  • Kegunaan Mudah Berpanjangan
    • Alami penyelenggaraan mudah dengan sistem pembersihan dan pengeringan diri RevoBrushTM Dyad Air yang secara automatik membersihkan gelendong penyedut dan kemudian mengeringkannya dengan udara panas. Dengan masa berjalan sehingga 50 minit, Dyad Air direka untuk penggunaan berpanjangan, sama ada jangka pendek atau panjang.

Dyad Air kini boleh dibeli di Amerika Syarikat di Amazon dan Kedai Rasmi Roborock dengan Harga Runcit Disyorkan $429.99, dengan harga jualan khas pelancaran $359.99 sekarang sehingga 19 November.  

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Mengenai Roborock

Roborock komited kepada inovasi dalam penyelidikan, pembangunan, dan pengeluaran peranti pembersihan rumah, terutamanya robot, tanpa wayar, dan pembersih vakum basah/kering. Setiap produk Roborock direka untuk menyelesaikan masalah sebenar, supaya pelanggan Roborock dapat hidup lebih baik. Kini, Roborock boleh didapati di lebih 40 negara, termasuk AS, Jerman, Perancis, dan Sepanyol. Syarikat itu beroperasi dari empat lokasi, dengan pejabat di Beijing, Shanghai, Shenzhen, dan Hong Kong. Untuk maklumat lanjut lawati .

Roborock Dyad Air

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)