SANY Dinamakan “Majikan Terbaik China” untuk Tahun Ketiga Berturut-turut oleh Forbes China

CHANGSHA, China, 18 Sept. 2023 — Kumpulan SANY (“SANY”) telah dinamakan “Majikan Terbaik China” pada tahun 2023 oleh Forbes China, memenangi gelaran berprestij itu selama tiga tahun berturut-turut. SANY juga satu-satunya pengeluar peralatan China dalam senarai itu. Tahun ini, SANY telah diberi penghormatan sebagai “Majikan Terbaik China dalam Amalan Inovatif untuk 2023”.

Majikan Terbaik China dalam Amalan Inovatif
Majikan Terbaik China dalam Amalan Inovatif

Forbes China telah bermitra dengan firma perunding global terkemuka Rawson Consulting dalam melancarkan salah satu kedudukan paling berpengaruh mengenai penjenamaan majikan di rantau ini, kira-kira 500 syarikat mengambil bahagian dalam penilaian tahunan ini yang meninjau kira-kira 100,000 orang melalui permohonan terbuka dan soal selidik.

Pengiktirafan ini adalah pengiktirafan terhadap usaha berterusan SANY dalam meningkatkan pengaruh penjenamaan majikan dan pencapaian cemerlang dalam amalan inovatif, serta mempromosikan pembangunan pekerja, tanggungjawab sosial, dan pembangunan mampan.

Menggalakkan inovasi, digitalisasi, dan transformasi pintar

Apabila orang memikirkan semula definisi kepimpinan majikan dalam era transformasi digital dan inovasi yang sentiasa berubah, skop pembuatan keputusan majikan diperluaskan untuk merangkumi perancangan strategik, prestasi pasukan, dan pembangunan bakat.

Kaji selidik Forbes China menunjukkan bahawa 83.5 peratus peserta berkata majikan mereka menyediakan latihan teknologi digital untuk mengikuti trend teknologi dan aplikasi terkini.

Pengiktirafan sebagai “Majikan Terbaik China dalam Amalan Inovatif” menggemakan pencapaian ketara SANY dalam digitalisasi dan transformasi pintar, dan pelaburan tinggi dalam R&D dan inovasi. Kira-kira 5 peratus daripada hasil jualan tahunan SANY diperuntukkan untuk R&D. Kilang No. 18 di Changsha adalah Kilang Mercu Tanda kedua yang disahkan dalam industri berat global dan penanda aras yang menandakan masa depan industri jentera berat China.

SANY telah menetapkan cetak biru yang ambisius, bahawa menjelang tahun 2025, ia akan meningkatkan nilai pengeluaran daripada 170 bilion kepada 300 bilion yuan, mengurangkan pekerja industri daripada 30,000 kepada 3,000 sementara meningkatkan bilangan jurutera daripada 5,000 kepada 30,000.

Membina persekitaran positif

SANY komited untuk mengilhamkan semua pekerja untuk membawa idea inovatif, dan menyokong kerjasama antara jabatan untuk menggalakkan perkongsian pengetahuan kreatif. Kumpulan ini membina budaya korporat yang terbuka, inklusif, dan bersatu untuk menggalakkan pekerja mencuba perkara baru dan membuka jalan baru, memainkan bakat dan kreativiti mereka sepenuhnya.

Memupuk bakat dan inovasi

Strategi SANY yang dipacu bakat termasuk penyepaduan pekerja baru, projek bakat elit global, kem kemahiran menyeluruh, pembinaan pasukan bakat, dan banyak lagi untuk memotivasikan bakat untuk berinovasi, berjiwa usahawan, dan mewujudkan nilai yang lebih besar, yang mengekalkan syarikat itu inovatif.

Membina masa depan yang lebih baik sebagai perusahaan yang bertanggungjawab

SANY bukan sahaja menyediakan produk, perkhidmatan, dan penyelesaian premium untuk pelanggan global, tetapi juga memenuhi tanggungjawab sosial korporat yang memberi tumpuan kepada mencapai pembangunan mampan industri, masyarakat, dan individu.

Inisiatif “Blue Envelope” nya memberi tumpuan kepada memberikan sokongan psikologi kepada kanak-kanak yang ditinggalkan di kawasan luar bandar terpencil, para sukarelawan mengekalkan komunikasi surat yang tetap dengan kanak-kanak itu, dan dalam 15 tahun, SANY telah menyokong kanak-kanak di 893 sekolah di seluruh China, dengan lebih daripada 1 juta surat dihantar.