Sarung Tangan “Swiss Army Knife” Baru Ini Memperluaskan Kepuasan di Luar Rumah

(SeaPRwire) –

LOS ANGELES dan PORTLAND, Ore., Nov. 13, 2023 — Drymile, label Ventex Inc LLC, khusus dalam barang-barang tahan air. Selama 20 tahun Ventex telah menyempurnakan pelbagai jenis pembuatan pakaian, dan pada tahun 2017 mereka menemui satu kaedah yang menyelesaikan banyak masalah lama pakaian tahan air, daripada ketidakselesaan tanpa kelenturan hingga penangkapan lembap berkeringat. Stok kaki tahan air mereka mengubah pasaran dengan reka bentuk lebih nipis, menyerap keringat yang juga mengekalkan kaki hangat dalam keadaan beku. Drymile bersemangat tentang revolusi terbaru mereka: Sarung Tangan HYLA Tahan Air.

According to , hipotermia boleh berlaku jika suhu badan anda jatuh ke bawah 95°F (35°C). Suhu badan biasanya pada kira-kira 98.6°F (37°C) jadi hanya beberapa darjah sahaja boleh membezakan antara masa luar yang selesa dan bergegas ke hospital terdekat.

Hipotermia boleh disebabkan oleh keadaan berikut: 

  • Memakai pakaian yang tidak cukup hangat untuk keadaan cuaca
  • Berada di luar dalam masa yang terlalu lama
  • Tidak mampu keluar daripada pakaian basah atau bergerak ke lokasi yang hangat dan kering
  • Jatuh ke dalam air, seperti dalam kemalangan bot
  • Tinggal di rumah yang terlalu sejuk, sama ada disebabkan pemanasan yang lemah atau penggunaan pendingin hawa yang terlalu banyak

Tangkapan pertama untuk mencegah kegagalan organ utama, kegagalan jantung, dan isu sistem saraf akibat hipotermia adalah mudah: Dress dengan cukup hangat untuk luar rumah. Garis pertahanan seterusnya, bagaimanapun, lebih rumit: mencegah pendedahan akibat keadaan basah.

Memperkenalkan Sarung Tangan HYLA Tahan Air

Selepas hari sejuk berselancar, pasukan pembangunan Drymile mendapati bahawa sarung tangan tahan air biasa sangat besar, meninggalkan pengguna dengan kawalan sangat sedikit terhadap jari-jari mereka. Bagaimana seseorang supaya dapat mengikat kasut, mengeluarkan sesuatu dari poket seluar mereka, atau mengambil gambar di telefon mereka sambil sebenarnya memakai beg tidur pada tangan mereka? Drymile menetapkan untuk mereka semula reka bentuk sarung tangan tahan air dengan memberi tumpuan kepada kebolehgunaan sepenuhnya, yang menghasilkan Sarung Tangan HYLA Tahan Air berpaten mereka.

Sarung Tangan HYLA Tahan Air Drymile adalah Swiss Army Knife sarung tangan, campuran halus (secara harfiah, mereka tiada jahitan!) kelenturan dan kenyamanan bernafas, kehangatan wul, telapak bergerigi, hujung jari selarik skrin sentuh, boleh cuci mesin, dan kelincahan seperti kulit. Dan seperti namanya, Sarung Tangan HYLA adalah 100% tahan air berbanding sarung tangan rajut biasa, menjadikan HYLA sebagai barisan pertahanan terhadap kesan kulit berblister dan ya, hipotermia yang disebabkan oleh kelembapan.

Pada masa ini, Sarung Tangan Tahan Air HYLA Drymile dan barang tahan air lain boleh didapati dalam saiz dewasa tidak kira jantina di Amazon dan di . 

Misi Drymile

Drymile berhasrat untuk menyediakan pekerja dan pencinta alam dengan lebih keselesaan yang akan membantu mereka menikmati aktiviti kegemaran mereka untuk masa yang lebih lama termasuk berselancar salji, berselancar, memancing, berbot, berjalan, berkhemah, berkayak, berbasikal, berjoging, menunggang, dan lain-lain. Jenama akan terus melancarkan produk tahan air, memberi peluang kepada pengguna untuk benar-benar menikmati keadaan sejuk dan basah. Anda dijemput untuk menghubungi pasukan Drymile di dengan idea dan cadangan supaya kami boleh bekerja beriringan dengan tangan berlapis sarung tangan HYLA untuk membangunkan lagi banyak solusi tahan air yang hebat!

Maklumat Tambahan

Kit Media

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)