Satu Produk Baru Luar Negara Menampilkan ALPD 5.0 yang Dipersembahkan oleh Appotronics dianugerahi Anugerah Inovasi CES

15 2 An Overseas New Product Featuring ALPD 5.0 Presented by Appotronics was Honored with the CES Innovation Award

(SeaPRwire) –   Pergi dengan keunggulan Inovasi

SHENZHEN, China, Jan. 29, 2024 — Baru-baru ini, Pameran Elektronik Pengguna Sedunia tahun 2024 (“CES 2024”), pameran elektronik pengguna yang paling berpengaruh di dunia, telah diadakan di Las Vegas, AS. Semasa pameran ini, Appotronics (688007.SH) mempamerkan enjin optiknya yang menampilkan teknologi laser super panchromatic ALPD 5.0 di lokasi.

Menurut kakitangan lokasi Appotronics, ALPD 5.0 dengan bijak menggabungkan enam sumber cahaya untuk saling memanfaatkan, menyumbang kepada teknologi laser super panchromatic yang mampu meningkatkan kecerahan, warna, gamut warna, ketepatan warna dan kenyamanan secara menyeluruh.

Produk Projeksi Baru Menampilkan ALPD 5.0 Dianugerahi Anugerah Inovasi CES

Penting untuk dicatatkan bahawa Projektor Pintar Ultra 4K TriVision yang dihasilkan oleh Nexight Inc, sebuah produk projeksi baru yang menampilkan teknologi ALPD 5.0, telah dianugerahi “Anugerah Inovasi untuk Periferal Komputer dan Aksesori” di CES 2024.

TriVision Ultra adalah projektor pintar mudah alih 4K terkini dengan kelewatan rendah 4ms untuk pengalaman projeksi muktamad. Inovasi ini menggabungkan kelebihan kecerahan LED triwarna dan laser triwarna, menghasilkan peningkatan kecerahan, gamut warna yang luas, dan ketepatan warna tepat untuk memberikan pengguna pengalaman tontonan tanpa tandingan.

Projektor Pintar Ultra 4K TriVision telah dianugerahi

Menurut kakitangan lokasi, “Kejayaan ALPD 5.0 terletak pada cahaya semula jadi biomimetik, yang dihasilkan melalui penggabungan sumber cahaya. Selain LED, ALPD 5.0 mengekalkan kelebihan warna yang diberikan oleh ketepatan panjang gelombang laser tulen, melampaui kesan paparan produk yang hanya menggunakan LED atau laser tulen sahaja. Cahaya ini dicirikan sebagai cahaya tak sepadu dengan spektrum yang berterusan, semula jadi dan selesa.”

Appotronics Komited Teguh kepada Inovasi Teknologi

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Appotronics telah mencapai perkembangan yang mantap dengan terus memperkukuhkan integrasi teknologi teras dan komponen teras di bawah pelan strategik dalam pelbagai senario aplikasi. Berkenaan dengan komponen teras yang bertindak sebagai perniagaan utamanya, Appotronics berpegang teguh kepada orientasi pasaran dan memanfaatkan kelebihan teknologinya untuk menangkap peluang pasaran dengan tepat, menunjukkan trend perkembangan yang memberangsangkan.

Kini, Appotronics mampu mencapai pengeluaran berjumlah untuk 25 produk enjin optik teras, menjangkau sepenuhnya julat penggunaan rumah. Pada masa yang sama, syarikat mengekalkan pelaburan konsisten dalam penyelidikan dan pembangunan teknologi, dengan terus memperkenalkan produk inovatif untuk membawa semangat baru ke pasaran.

Komponen Teras untuk Pelanggan Global

Appotronics, yang perniagaan terasnya merangkumi komponen teras, mesin terkustomisasi dan bidang lain, terus meluaskan pasaran luar negerinya dalam landskap globalisasi hari ini. Ia komited untuk menyediakan pelbagai penyelesaian dalam mesin cahaya, skrin, dan mesin terkustomisasi lengkap untuk pengguna global, menyumbang kepada pembangunan sihat pasaran projeksi.

Menurut Appotronics, ia akan terus menjelajahi perniagaan luar negeri pada tahun 2024 sambil menstabilkan pasaran China. Untuk mencapai matlamat ini, Appotronics akan membina ekosistem pelanggan berperingkat dengan fokus kepada permintaan produk luar negeri untuk meningkatkan pengaruh jenama.

SUMBER: Appotronics Corporation Ltd.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.