Saudara TADROS, pengasas Liberty City dari Montreal, Kanada menerima sokongan daripada seorang bilionaire terkenal dunia dari Silicon Valley untuk projek teknologi di Quebec

91 The TADROS brothers, founders of Liberty City, from Montreal, Canada receive the support of a globally recognized billionaire from Silicon Valley for a technology project in Quebec

(SeaPRwire) –   Konsep mereka mengenai “Bitcoin House with Passive Income” mentakrifkan semula pendapatan hartanah tradisional.

STE-JULIENNE, QC, Julai 4, 2024 – ÉRIC & DANIEL TADROS, penglihatan di sebalik pembangunan hartanah Liberty City, telah menerima sokongan daripada Tim Draper, seorang ahli modal teroka yang pada awalnya membiayai Elon Musk untuk Tesla dan SpaceX, dan juga menyokong lebih daripada 20 syarikat yang kini menjana lebih daripada satu bilion dolar pendapatan tahunan. Antara kejayaan ketara beliau ialah Baidu, Skype, Hotmail, Robinhood, Coinbase, Ledger, Twitch, Docusign, dan Telegram.

ÉRIC & DANIEL TADROS, Founders of Liberty City (CNW Group/Liberty City)

Menghadapi cabaran yang semakin meningkat dalam aksesibiliti hartanah untuk keluarga muda dan kadar faedah yang meningkat, Eric dan Daniel Tadros telah memperkenalkan konsep inovatif yang mengganggu industri hartanah. Idea mereka: “Bitcoin House with Passive Income,” bergantung pada penggunaan haba yang dihasilkan oleh pusat komputer berprestasi tinggi, terutamanya dalam konteks mengeksploitasi rantaian blok Bitcoin melalui perlombongan, dan membolehkan pendapatan pasif tanpa penyewa.

Terletak di dalam pembangunan Liberty City, pembeli yang berminat boleh melawat Bitcoin House pertama pada 6 Julai pada tengah hari di bandar Sainte-Julienne, di mana sejumlah 4 Bitcoin Houses akan dibina di atas lot seluas 158,358 meter persegi. Projek yang tidak dapat ditandingi yang menggabungkan perumahan, ekologi, dan teknologi perlombongan Bitcoin.

Ciri-ciri projek termasuk:

  • Penjanaan pendapatan pasif melalui perlombongan Bitcoin
  • Penggunaan semula sisa haba untuk 9 aplikasi di sekitar rumah
  • Sistem pengumpulan air hujan
  • Panel solar

Projek luar biasa ini menyerlahkan komitmen pelabur asing di Quebec, menyokong usahawan tempatan dalam sektor hartanah dan teknologi.

menawarkan penyelesaian yang menjanjikan untuk keluarga yang ingin menjadi pemilik rumah sambil menjadi berdikari.

SOURCE Liberty City

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.