‘Seniman Tanpa Wajah’ Banksy: Adakah Beliau Akan Menjawab Panggilan Haiwan Peliharaan? Parodi Unik Karya Terkenal ‘Tiada Permainan Bola’ Muncul di Times Square New York

  • Banksy, Artis Tanpa Wajah, Mencetuskan Minat dalam Mencipta Seni untuk Haiwan Peliharaan

(SeaPRwire) –   NEW YORK, 20 November 2023 — Pada 11 November, iklan muncul di Times Square New York yang didedikasikan kepada artis terkenal dunia Banksy.

 

Video itu, parodi karya ikonik Banksy ‘No Ball Games’, menampilkan anjing dan kucing, dicipta dan dikeluarkan oleh syarikat Amerika Syarikat XOOX. XOOX, dikenali untuk artis tanpa wajahnya, Banksy, yang telah mencipta karya seni di seluruh dunia dengan komen politik dan sosial, meminta Banksy untuk mencipta karya seni untuk haiwan peliharaan. Mereka meninggalkan mesej yang berbunyi, ‘Banksy, sila hubungi kami di +1 866 PET XOOX (866 738 9669) atau .’

Pengurus PR XOOX, Kristen Kim, menerangkan, “Kami mencipta video ini untuk meningkatkan kesedaran mengenai keperluan untuk undang-undang berkaitan perlindungan haiwan, bersama-sama dengan minat yang berkembang terhadap haiwan, menggunakan karya seni Banksy yang menggambarkan bagaimana kanak-kanak dikawal secara sosial. Ia membawa harapan Banksy untuk terlibat dalam pembaharuan undang-undang untuk haiwan peliharaan.”

XOOX telah melancarkan aplikasi perkhidmatan rangkaian haiwan peliharaan eksklusif (PNS) berdasarkan cabaran kandungan bentuk pendek. Aplikasi itu menawarkan muzik, permainan, dan kit ujian kencing khusus haiwan peliharaan. Dibangunkan bekerjasama dengan Medi Cloud, kit itu membolehkan pengesanan penyakit mudah melalui ujian kencing. XOOX juga merancang untuk melancarkan aplikasi yang mengintegrasikan DNA haiwan peliharaan dan MBTI.

XOOX, dilancarkan pada 11 November dengan empat ‘1’ mewakili haiwan berkaki empat, adalah aplikasi eksklusif untuk haiwan peliharaan. XOOX menyediakan fungsi perkhidmatan yang menganalisis corak di sekitar kelopak mata dan mata haiwan peliharaan untuk mendaftar pengenalan biometrik ID Pengesanan Muka mereka dan kemudian mengesahkan pengenalan mereka. Haiwan peliharaan boleh mencipta akaun, manakala pemilik, dipanggil ‘Petlers,’ boleh menguruskan mereka.

XOOX menyumbang 1 sen ke yayasan untuk setiap akaun baru, memberikan sumbangan kepada usaha hak haiwan peliharaan dan undang-undang global.

Kristen Kim, pengurus PR, menyatakan harapan, dengan berkata, “Walaupun terdapat perbezaan global, kami percaya dalam menyokong haiwan peliharaan. Kami ingin tahu respon Banksy terhadap mesej XOOX kerana dia memanggil dirinya sebagai pengganas seni.”

Syarikat: XOOX LAB,INC

Alamat Laman Web:

Orang Hubungan: Kristen Kim

Alamat emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)