Sennheiser melantik Acoustic and Lighting sebagai pengedar eksklusifnya untuk penyelesaian Komunikasi Perniagaan di Malaysia

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, Nov. 17, 2023Sennheiser, pilihan pertama untuk teknologi audio maju yang memudahkan kolaborasi dan pembelajaran, telah melantik Acoustic and Lighting System (A&L) sebagai pengedar eksklusif untuk penyelesaian Komunikasi Perniagaannya di Malaysia. Perkongsian ini merupakan langkah besar bagi komitmen Sennheiser untuk meluaskan rangkaian pengedaran dan menjadikan penyelesaiannya lebih mudah di capai di seluruh rantau ini.

Ditubuhkan pada tahun 1990, A&L khusus dalam pengedaran Peralatan Audio Visual Profesional dan telah menyediakan penyelesaian kelas pertama kepada pelanggan mereka selama lebih 30 tahun. Dengan rangkaian dan kehadiran yang kuat di rantau ini, A&L berada dalam kedudukan yang sesuai untuk meningkatkan ketersediaan dan kebolehcapaian penyelesaian premium Sennheiser di pasaran.

Sennheiser dan A&L secara bersama menganjurkan acara industri pada 1 November 2023 di Renaissance Hotel Kuala Lumpur untuk secara rasmi mengumumkan perkongsian strategik ini dan memperkenalkan Penyelesaian Keluarga TeamConnect kepada pengedar, pengintegrator sistem dan pengguna akhir. Acara ini yang bertajuk Sennheiser TeamConnect Family Solutions – Optimize Your Learning & Working Environments telah dihadiri oleh lebih 130 profesional industri dan menampilkan pembentangan produk, segmen soalan jawab serta demonstrasi langsung penyelesaian oleh Sennheiser dan rakan kongsi seperti Lenovo, Lumens dan Xilica.

Lebih 130 profesional industri mengambil bahagian dalam acara yang dianjurkan bersama oleh Sennheiser dan A&L
Lebih 130 profesional industri mengambil bahagian dalam acara yang dianjurkan bersama oleh Sennheiser dan A&L

“Kami gembira mengumumkan perkongsian ini dengan A&L sebagai pengedar eksklusif untuk penyelesaian Komunikasi Perniagaan di Malaysia. Kami percaya rangkaian dan kepakaran A&L yang luas beroperasi di pasaran akan memberi manfaat besar kepada kami, dan kami berharap untuk bekerjasama rapat dengan mereka untuk lebih baik melayani pelanggan kami di Malaysia,” kata John Oh, Pengarah Penjualan Komunikasi Perniagaan untuk Sennheiser Asia Tenggara.

“Acara ini merupakan kejayaan besar yang menandakan permulaan yang baik kepada perkongsian kami dengan Sennheiser. Kami bangga sebagai pengedar terkemuka peralatan audiovisual bermutu tinggi, jadi perkongsian ini dengan Sennheiser, jenama audio bermutu tinggi, sesuai untuk kami. Kami komited untuk bekerjasama rapat dengan Sennheiser untuk membawa produk mereka kepada lebih pelanggan di Malaysia,” kata Michelle Yeo, Pengarah Pembangunan Perniagaan, Acoustic and & Lighting.

Untuk maklumat lanjut mengenai penyelesaian Komunikasi Perniagaan Sennheiser, sila lawati laman web Sennheiser. Untuk pertanyaan mengenai penyelesaian Komunikasi Perniagaan Sennheiser di Malaysia, sila hubungi pengedar tempatan kami Acoustic & Lightning System Sdn. Bhd (Tel: +603 – 80630281 | Email: ).

Lampiran: 
Mengenai Jenama Sennheiser

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)