Sixes Social Cricket Lancarkan Lokasi Terkini di Trinidad & Tobago dengan Rakan Francais Yay! Entertainment

33 2 Sixes Social Cricket Launches Latest Venue in Trinidad & Tobago with Franchise Partners Yay! Entertainment

(SeaPRwire) –   LONDON, 20 Jun 2024 — Sixes Social Cricket dengan sukacitanya mengumumkan pembukaan lokasi terbaru mereka di One Woodbrook Place, Trinidad. Kini dibuka kepada umum, pelancaran ini menandakan lokasi global ke-14 untuk Sixes, menambah kepada 12 lokasi yang berjaya di UK dan lokasi di Amerika Syarikat di Dallas, Texas, yang dibuka tahun lepas. Lokasi baru di Trinidad dikendalikan oleh rakan kongsi francais Yay! Entertainment, membawa pengalaman Sixes yang unik ke Caribbean buat pertama kalinya.

Sixes Guest ready to bat (PRNewsfoto/Sixes Social Cricket)

Lokasi Trinidad menampilkan lima jaring pemukul canggih dan kawasan restoran dan bar yang luas, direka untuk menampung kumpulan pelbagai saiz. Sama ada anda seorang pemain kriket berpengalaman atau pemula, Sixes menawarkan persekitaran yang menyeronokkan dan inklusif untuk menikmati permainan ini. Jaring pemukul berteknologi tinggi menyediakan pengalaman yang mendalam yang menggabungkan keseronokan kriket dengan teknologi canggih, menjadikannya destinasi yang ideal untuk perhimpunan sosial, acara korporat dan lawatan keluarga.

Calum Mackinnon, Ketua Pegawai Eksekutif Sixes, menyatakan keseronokan beliau tentang lokasi baru ini: “Kami gembira untuk membawa Sixes Social Cricket ke Trinidad & Tobago. Lokasi baru ini di One Woodbrook Place merupakan tambahan yang hebat kepada keluarga lokasi kami yang semakin berkembang. Kami berharap dapat menyambut peminat kriket dan pendatang baru untuk menikmati gabungan unik sukan, makanan dan hiburan yang ditawarkan oleh Sixes.”

Joanna Rostant, Pengarah Urusan Yay! Entertainment Limited, berkongsi keseronokan beliau tentang perkongsian dan pelancaran ini: “Dengan membawa Sixes Social Cricket ke Caribbean dan Trinidad, ia membolehkan kami meraikan akar umbi kriket yang mendalam sambil memberikan pengalaman yang segar dan menarik. Sixes lebih daripada sekadar kriket; ia tentang komuniti, keseronokan, dan meraikan sukan dengan cara yang menyatukan orang ramai dalam suasana yang relevan dan moden yang penuh dengan getaran.” Yay Entertainment Limited adalah pemegang francais Sixes Social Cricket dan Chuck E Cheese di Caribbean.

 Pelancaran Sixes di Trinidad dijangka meningkatkan landskap sosial dan rekreasi di kawasan itu, menawarkan ruang dinamik untuk peminat kriket dan pergaulan sosial. Gabungan jaring kriket berteknologi tinggi dan pengalaman bar yang meriah bertujuan untuk mewujudkan momen yang tidak dapat dilupakan untuk semua pengunjung.

Ketika Sixes terus berkembang secara global, lokasi Trinidad mewakili langkah penting dalam membawa keseronokan kriket sosial kepada komuniti yang pelbagai di seluruh dunia. Lokasi baru di One Woodbrook Place dijanjikan sebagai pusat aktiviti dan keseronokan, mencerminkan misi Sixes untuk mewujudkan parti kriket terbesar di dunia.

Untuk maklumat lanjut tentang Sixes Social Cricket dan untuk menempah pengalaman anda di lokasi Trinidad yang baru, sila lawati .

Tentang Sixes Social Cricket

Sixes Social Cricket diasaskan dengan visi untuk menjadikan kriket boleh diakses dan dinikmati oleh semua orang. Menggabungkan keseronokan permainan dengan teknologi canggih dan suasana sosial yang meriah, lokasi Sixes menyediakan pengalaman yang unik dan menarik untuk pencinta kriket dan pergaulan sosial. Dengan lokasi di seluruh UK, AS, dan kini Trinidad & Tobago, Sixes terus mengembangkan kehadiran globalnya.

Tentang Yay! Entertainment

Yay! Entertainment berdedikasi untuk mewujudkan pengalaman sosial yang inovatif dan menarik. Sebagai rakan kongsi francais untuk Sixes Social Cricket di Trinidad & Tobago, Yay! Entertainment komited untuk meraikan warisan sukan itu sambil memperkenalkan sentuhan moden yang menarik perhatian penonton yang luas.

Foto –
Foto –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Now open at One Woodbrook Place, Trinidad (PRNewsfoto/Sixes Social Cricket)