SquaredFinancial Melancarkan Aplikasi Mudah Alih Segantian, Memberdayakan Pelabur dengan Ciri-ciri Terkini untuk Pengalaman Tanpa Halangan di Luar

(SeaPRwire) –   LUXEMBOURG, Nov. 14, 2023 — Syarikat kewangan teknologi terkemuka SquaredFinancial dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran aplikasi mudah alih segala dalam satu, mengoptimumkan cara pelabur terlibat dengan perdagangan dan memberdayakan mereka dengan pengalaman yang licin dan serba lengkap di mana-mana sahaja.

SquaredFinancial Mobile App

SquaredFinancial Mobile App

 

Salah satu ciri utama aplikasi SquaredFinancial terkini ialah pengguna boleh mengakses pelbagai perkhidmatan dan produk pelaburan melalui satu aplikasi sahaja, manakala antaramuka pengguna dan navigasi intuitifnya menyederhanakan perdagangan dalam talian bagi pelabur runcit purata.

Philippe Ghanem, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif SquaredFinancial mengulas: “Saya percaya kekuatan FinTech dan inovasi dalam mengubah landskap industri kami. Ini membawa cabaran tetapi juga peluang yang tak terkira, terutamanya bagi institusi kewangan seperti SquaredFinancial yang bertujuan untuk merevolusikan landskap perdagangan. Kami meletakkan pelanggan di pusat segala-galanya yang kami lakukan, dan aplikasi mudah alih yang diperbaharui kami membawa kami lebih dekat kepada satu penyelesaian serba lengkap yang kami sasarkan.”

Philios Petrides, Ketua Pegawai Produk SquaredFinancial, menambah: “Dengan pasaran perdagangan dalam talian global diramalkan meningkat pada kadar purata tahunan kompaun sebanyak 6.4 peratus setahun, ia penting bagi kami untuk memperbaharui aplikasi mudah alih kami untuk memenuhi permintaan dan jangkaan perdagang masa depan. Dengan berasaskan data, kami lebih bersedia hari ini untuk memahami pelanggan kami dengan lebih baik dan mengetahui siapa mereka sebenarnya supaya kami dapat memenuhi keperluan kewangan mereka dengan lebih baik.”

SquaredFinancial mempunyai rekod terbaik dalam FinTech dan penyelesaian pelaburan sejak 2005. Ia diketuai oleh veteran pasaran dan pemimpin gergasi yang berkongsi semangat perdagangan dan visi untuk merevolusikan landskap industri. Syarikat itu memenuhi keperluan kewangan pelabur dari pelbagai latar belakang. Ia bergantung kepada teknologi terkini, data, dan inovasi untuk menawarkan pelbagai instrumen kewangan bagi perdagang yang mencari pintu masuk teratur dan dikawal untuk berdagang di pasaran global.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)