STASIUN UDARA MEMBUKA ERA BARU DALAM KESIHATAN TIDUR DENGAN PELANCARAN KEDAI PENYELESAIAN TIDUR SATU PINTU

  • The Air Station muncul sebagai kuasa transformasi dalam bidang kesihatan tidur, bertujuan untuk menangani cabaran berkaitan tidur.
  • Pendekatan holistik terhadap pemberdayaan tidur melalui senarai lengkap produk kesihatan tidur yang merentasi had yang menggalakkan kesejahteraan dan kebajikan.

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, Nov. 17, 2023 — Di dunia di mana 95% populasi global bergelut dengan masalah kesihatan dan 60% menghadapi kesukaran tidur[1], The Air Station (TAS) melancarkan kedai penyelesaian tidur transformasinya, menandakan lompatan penting ke hadapan dalam bidang kesihatan tidur. TAS, dengan slogan “Bernafas Dengan Baik, Tidur Dengan Baik”, bukan sahaja sebuah kedai – ia adalah tempat suci bagi mereka yang mencari untuk mendedahkan rahsia tidur yang lebih baik. Dengan misi untuk meningkatkan kesejahteraan individu melalui peningkatan kualiti tidur, TAS muncul sebagai sumber yang boleh dipercayai bagi pengetahuan dan penyelesaian di zaman di mana penyebaran maklumat kesihatan tidur yang tepat adalah penting.

TAS, berasaskan kepakaran klinikal dan saintifik EASMED Sleep Medical Business, berdiri sebagai pihak berkuasa yang boleh dipercayai dalam bidang ini. Dedikasinya terhadap kepercayaan diperkukuhkan oleh afiliasi dengan , dan . Hubungan ini tidak sahaja menekankan komitmen TAS terhadap pengetahuan kesihatan tidur terkini, tetapi juga janji yang tidak goyah untuk menyampaikan maklumat dan penyelesaian yang tepat untuk meningkatkan kualiti tidur.

Dengan pasukan kepimpinan TAS mempunyai pengalaman lebih 18 tahun dalam industri kesihatan tidur, TAS beroperasi sebagai pusat kesihatan tidur yang menyeluruh dan rumah kepada pasukan pakar Teknologi Tidur dan Klinikal antarabangsa yang disahkan dan berdaftar, komited untuk membantu individu menakluk gangguan tidur dan menikmati malam yang lena. Pakar-pakar ini sentiasa bersedia untuk menangani sebarang pertanyaan berkaitan kesihatan tidur dan memberikan pendidikan klinikal yang menyeluruh.

Di dalam TAS adalah Bilik Pengalaman Tidur, direka untuk memperkaya pengalaman tidur. Setiap bilik menawarkan atmosfera ketenangan dan keselesaan, diatur rapi untuk meniru persekitaran tidur yang ideal, membenarkan pelanggan untuk berasa tenang dan mengalami apa yang bermakna untuk tidur dengan baik. Mereka juga mempunyai peluang untuk menguji produk kesihatan tidur sebelum membeli. Visi TAS untuk merevolusikan tidur menjadi kenyataan di dalam bilik-bilik ini.

TAS menawarkan pelbagai jenis produk kesihatan tidur terkini, setiap satu disahihkan secara mendalam oleh penyelidikan saintifik dan klinikal yang luas. Komitmen ini terhadap penyelesaian berasaskan penyelidikan mencipta pengalaman holistik, memberdayakan individu untuk mengawal tidur dan kesejahteraan keseluruhan mereka. Dengan menyediakan asas kepercayaan melalui produk berasaskan penyelidikan, pelanggan boleh dengan yakin membuat pilihan bermaklumat untuk meningkatkan kualiti tidur mereka.

1.  SleepHub® – Meredefinisi Tidur untuk Hidup yang Optimum

SleepHub® memanfaatkan sains neurosains terkini dan teknologi bunyi untuk melatih semula otak untuk pengalaman tidur yang lebih unggul. Dengan asas yang kukuh dalam lebih satu dekad penyelidikan saintifik dan pembangunan, SleepHub® menyasarkan mereka yang mencari untuk mengoptimumkan tidur mereka untuk prestasi fizikal dan mental yang lebih tinggi. Sama ada berjuang dengan insomnia, menyesuaikan diri dengan giliran kerja yang tidak tetap, atau mengemudi zon masa melalui perjalanan antarabangsa, SleepHub® bertindak sebagai panduan ke arah pemulihan corak tidur semula jadi – dengan itu meningkatkan kesihatan kognitif dan fizikal. TAS juga memperluaskan SleepHub® kepada institusi berprestij seperti Como Bali dan Como Singapore, di mana ia dibekalkan untuk meningkatkan pengalaman tidur untuk tetamu.

2.  AYO Circadian Rhythm Trainer – Mengamalkan Terapi Cahaya Ritma Sirkadian

AYO Circadian Rhythm Trainer, Trainer Kesihatan Ritma Sirkadian paling mendahului di dunia, mewakili pengumpulan lima tahun usaha penyelidikan bertujuan untuk memberdayakan individu untuk menyelaraskan dengan ritma sirkadian mereka[2]. Kacamata halus ini, bebas dari butang, dengan mudah disatukan ke dalam rutin harian seseorang, sama ada di rumah, di tempat kerja, atau semasa dalam perjalanan. Ditingkatkan oleh aplikasi rakan kongsi yang intuitif, ia memberikan wawasan tidak ternilai mengenai ritma asasi seseorang, kitaran tidur, dan penglibatan harian, akhirnya memperkayakan kualiti tidur, vitaliti, dan kesejahteraan keseluruhan.

3.  AiroFit Active Breathing Trainer – Kebijaksanaan Purba dalam Kebajikan Kontemporari

Bernafas terletak di teras kesejahteraan, dan AiroFit Breathing Trainer menghubungkan kebijaksanaan purba dengan amalan kebajikan kontemporari. Dengan meluangkan masa untuk rejim bernafas yang ditumpukan, individu boleh memanggil tindak balas relaksasi semula jadi, merangsang Sistem Saraf Parasimpatetik. Alat inovatif ini, dibangunkan bekerjasama dengan tokoh-tokoh dalam bidang sains nafas, membuka jalan untuk memulihkan corak semula jadi, memperbaharui tahap tenaga, dan meningkatkan kualiti hidup secara keseluruhan.

4.  THIM Sleep Training Ring – Mendedahkan Wawasan Tidur

THIM Sleep Training Ring mendefinisi semula pengesanan tidur dengan sudut pandangan inovatif. Berbeza dengan pengesan yang berpangkalan pergelangan tangan yang konvensional, THIM mengumpul data dari jari, memberikan pemahaman yang lebih menyeluruh tentang corak tidur, kitaran tidur, dan episod bangun tidur, menawarkan panduan berharga untuk pilihan bermaklumat tentang tidur dan gaya hidup.

Memperluaskan di Asia Tenggara

TAS memulakan rancangan peluasan yang berani di seluruh Asia Tenggara, bertujuan untuk memperkenalkan potensi transformasi kesihatan tidur kepada audiens yang lebih luas. Syarikat itu telah menetapkan matlamat untuk membuka lebih Pusat Pengalaman Tidur di seluruh rantau ini, mengikuti penubuhannya yang berjaya di Malaysia. Dalam fasa seterusnya, TAS sedang bersedia untuk memperluaskan jangkauannya ke Thailand, Filipina, dan Indonesia. Usaha peluasan strategik ini mencerminkan komitmen syarikat yang tidak goyah untuk menjadikan penyelesaian kualiti tinggi lebih mudah diakses dan misinya untuk mengubah cara orang mendekati dan berinteraksi dengan tidur.

The Air Station Sleep Store berdiri sebagai bukti perubahan yang sedang berlangsung dalam bidang kesihatan tidur. Dengan menawarkan pelbagai jenis produk inovatif dan mempromosikan budaya pendidikan kesihatan tidur, The Air Station memberdayakan individu untuk menuntut semula kawalan ke atas tidur mereka, membawa kepada kehidupan yang lebih sihat dan memuaskan.

Untuk maklumat lanjut mengenai The Air Station, lawati

[1] Sumber: 

[2] Sumber:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)