Sun Hung Kai Properties’ flagship project TOWNPLACE WEST KOWLOON melancarkan perkhidmatan penginapan sementara selepas kejayaan penyewaan apartmen jangka panjang

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Nov. 17, 2023 — TOWNPLACE WEST KOWLOON, projek utama TOWNPLACE, jenama pajakan perumahan premium di bawah Sun Hung Kai Properties (SHKP) (0016.HK) untuk bakat muda premium telah mendapat sambutan meluas di pasaran sejak pelancarannya. Hari ini (Nov 17), syarikat mengumumkan pelancaran perkhidmatan hotel penginapan sementara—tambahan kepada pilihan pajakan apartmen jangka panjang—yang menyediakan bakat muda premium yang melawat Hong Kong dengan perkhidmatan kunci lengkap, pilihan pajakan fleksibel dan perkhidmatan hotel premium on-demand. Projek 843-unit di TOWNPLACE WEST KOWLOON telah dilancarkan secara berperingkat bermula Oktober 2023. Selepas tawaran awal 105 unit pada Julai telah diambil, tambahan 180 unit pada September juga telah disewa sepenuhnya.

Pemulihan berjaya model pajakan hibrid jangka pendek dan panjang

Menurut Elee Lee, Timbalan Pengurus Besar TOWNPLACE, “Projek ini telah dilancarkan di bawah konsep inovatif ‘Aparthotel’ yang menawarkan model pajakan jangka pendek dan panjang untuk mencerminkan falsafah pembangunan kami yang berpandangan ke hadapan di pasaran. Projek ini merupakan pembangunan pajakan premium terbesar di seluruh Hong Kong yang dikhususkan untuk bakat muda premium, menawarkan pilihan pajakan fleksibel harian, mingguan, bulanan atau tahunan”. Selaras dengan penumpuan mendalamnya ke pasaran pajakan apartmen, TOWNPLACE WEST KOWLOON telah menyiapkan pemulihan model perkhidmatan hotelnya dan akan terus menyediakan bakat muda premium dengan pelbagai pilihan perkhidmatan pajakan yang menawarkan ketenangan fikiran dan pengalaman hidup dinamik.

Memenuhi keperluan pelancong perniagaan, lawatan rekreasi dan keluarga, atau penginapan sementara semasa kerja-kerja pembaikan rumah

Bermula hari ini, TOWNPLACE WEST KOWLOON akan melancarkan perkhidmatan hotel penginapan sementara, yang menawarkan tempoh pajakan fleksibel peribadi mulai satu hari hingga seminggu ke atas, memenuhi pelbagai keperluan bakat muda premium sama ada melawat Hong Kong untuk perniagaan, cuti bandar, melawat sanak saudara atau yang memerlukan penginapan sementara semasa kerja-kerja pembaikan rumah. Perkhidmatan daftar masuk mudah alih yang ramah pengguna menenangkan tetamu daripada kesusahan perjalanan mereka. Dengan satu klik melalui Aplikasi Mudah Alih rasmi, tetamu boleh daftar masuk dengan lancar pada bila-bila masa, di mana saja. TOWNPLACE WEST KOWLOON juga menawarkan lokasi yang terhubung dengan baik, kemudahan terkini dengan pemandangan panoramik Victoria Harbor, dan perkhidmatan hotel cemerlang, maka ia akan diiktiraf sebagai rumah jauh dari rumah yang tidak dapat dipertikaikan untuk bakat muda premium yang melawat Hong Kong melalui komitmen untuk mencipta pengalaman kelas atas untuk tetamu penginapan sementara.

Penginapan fleksibel, pengalaman hidup dinamik bersama roh seiras

Model pajakan hibrid ‘Aparthotel’ menyediakan setiap bakat muda prihatin gaya hidup dengan ruang hidup dinamik dan cara hidup eksklusif. TOWNPLACE WEST KOWLOON juga mengambil kira aspirasi gaya hidup pelancong penginapan sementara dengan melepasi konsep tradisional hospitaliti dan mengintegrasikan keperluan jangka pendek ke dalam pengalaman hidup ideal. Bekerjasama dengan pelbagai jenama antarabangsa dan tempatan terkemuka, TOWNPLACE menyediakan acara komuniti eksklusif untuk bakat muda premium, di mana mereka boleh bertemu dengan rakan sefikiran atau rakan perniagaan potensi di Komuniti TOWNPLACE yang tiada apa yang mustahil. Tetamu penginapan sementara juga mempunyai akses ke pelbagai acara sedemikian, selain pelbagai kemudahan mudah dan perkhidmatan prihatin, membolehkan mereka memanfaatkan jaringan dan pelbagai pengalaman hidup sepenuhnya.

Tentang TOWNPLACE

Ditubuhkan pada 2019, “TOWNPLACE” merupakan jenama pajakan perumahan terkemuka Sun Hung Kai Properties, menyasarkan profesional muda untuk menyediakan pengalaman hidup fleksibel dan dinamik. Penghuni kedua-dua hartanah, TOWNPLACE SOHO dan TOWNPLACE KENNEDY TOWN, boleh menikmati pilihan pajakan baru seperti Apartmen Berperkhidmatan, Berperabot dan Tanpa Perabot dengan perabot jenama dan tempoh pajakan sependek satu bulan hingga pilihan tahunan.

“TOWNPLACE” menekankan pendekatan berpusat manusia dalam mencipta pengalaman hidup peribadi, dan terus membangunkan cara hidup baharu untuk profesional muda. Hartanah ikonik baharu, TOWNPLACE WEST KOWLOON, dengan konsep “Aparthotel” moden pertama di pasaran, akan dilancarkan pada separuh kedua 2023.

“TOWNPLACE” merupakan yang pertama memperkenalkan konsep Komuniti unik ke pasaran yang menghubungkan penduduk dengan rapat untuk memperluaskan rangkaian sosial dan perniagaan mereka. Dengan bertemu jiran sefikiran di Komuniti TOWNPLACE, persahabatan dibangunkan dan ekonomi berkongsi muncul. TOWNPLACE lebih daripada sekadar tempat tinggal.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati TOWNPLACE WEST KOWLOON di
Laman Web:
Alamat: 10 Lai Ying Street, West Kowloon

Untuk pertanyaan, sila hubungi:
Cik Candy Tang
LT Heyday Culture Communication Co. Limited
Tel: 852-61118468
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)