Tampa General Hospital Mendedengarkan “Muma Children’s Hospital at TGH,” Meraikan Sumbangan Amal Bersejarah untuk Menyokong Perkhidmatan Kesihatan Kanak-kanak Tampa General

Health41 healthhos Tampa General Hospital Reveals the

(SeaPRwire) –   Nama Baru Mencerminkan Kebajikan Pam dan Les Muma dan Kepedulian Mereka Untuk Menyokong Tampa General dan Komuniti Yang Lebih Luas.

TAMPA, Fla., Dec. 16, 2023 — (TGH) dan mengumumkan hari ini hospital kanak-kanak akan dinamakan “Muma Children’s Hospital at TGH” untuk menghormati kemurahan hati Pam dan Les Muma.

Tampa General Hospital’s children’s hospital has been renamed to the Muma Children's Hospital at TGH. (Left to right) Gordon Gillette, chair of the TGH Foundation Board of Trustees, Frann Leppla, senior vice president of development and chief philanthropy officer, Les Muma, Pam Muma, John Couris, president and CEO, Tampa General Hospital, Stacey Brandt, EVP and chief administrative officer, Tampa General Hospital and Melissa Golombek, vice president, Women’s & Children’s Services.

Pasangan Tampa Bay ini telah lama menyokong sistem kesihatan akademik dan penyokong bersemangat untuk kanak-kanak di rantau ini. Bulan lepas, Pam dan Les Muma telah membuat sumbangan transformasi kepada Tampa General bagi menyokong Hospital Kanak-kanak. Ini merupakan sumbangan paling signifikan kepada TGH dan sumbangan terbesar pernah kepada mana-mana hospital kanak-kanak di rantau kami.

“Tiada had kepada kemurahan hati Pam dan Les Muma. Sumbangan mereka kepada Tampa General bagi menyokong Hospital Kanak-kanak akan memberi kesan bermakna dan berpanjangan di seluruh negeri, terutamanya kepada keluarga dan kanak-kanak di masyarakat kami,” kata John Couris, presiden dan CEO Tampa General Hospital. “Sumbangan ini mencerminkan usaha kami di Tampa General untuk mentransformasikan landskap kesihatan negara kami, meningkatkan akses kepada rawatan kelas dunia di seluruh Florida dan mempromosikan kesihatan dan kebajikan dalam masyarakat kami. Apabila kita melabur dalam kesihatan dan kesejahteraan kanak-kanak pada usia awal, kita mempunyai peluang untuk menubuhkan asas untuk hidup yang panjang dan sihat, dan dengan meningkatkan akses kepada rawatan cemerlang untuk pesakit kanak-kanak yang paling kompleks yang sedang melawan penyakit paling sukar, kita boleh membantu menyelamatkan nyawa yang baru bermula.”

Muma Children’s Hospital at TGH menyediakan pelbagai perkhidmatan kesihatan kanak-kanak yang khusus dan rawatan perubatan berkualiti tinggi kepada kanak-kanak dan keluarga mereka. Hospital ini termasuk Pusat Trauma Kanak-kanak yang disahkan sebagai Tahap I oleh American College of Surgeons (ACS). Dari kecederaan ringan hingga kecederaan besar, dan dari penyakit ringan hingga keadaan kompleks kronik, pasukan perubatan di Muma Children’s Hospital at TGH mengambil pendekatan bersepadu untuk menangani keperluan psikologi, sosial dan pembangunan kanak-kanak selain rawatan perubatan. Sama ada bayi atau remaja, keperluan keseluruhan kanak-kanak disokong oleh pasukan profesional yang menyeluruh di Tampa General.

“Kami gembira untuk bekerjasama sekali lagi dengan TGH dan USF Health untuk teruskan kecemerlangan mereka dalam penjagaan kesihatan kanak-kanak untuk kawasan Tampa Bay kerana mereka menyediakan rawatan terbaik untuk bayi yang paling sakit dan kanak-kanak masyarakat ini,” kata Pam dan Les Muma.

“Sumbangan besar Mumas kepada Tampa General adalah bukti kekuatan organisasi kami dan komitmen doktor dan pasukan kami,” kata Drew Graham, pengerusi lembaga pengarah Tampa General Hospital. “Mereka telah melihat secara langsung betapa bermaknanya rawatan kelas dunia Tampa General kepada keluarga dan kanak-kanak di rantau kami, dan kami bersyukur mendapat sokongan mereka untuk misi bersama kami untuk mencapai lebih banyak keluarga dengan akses lebih besar kepada penjagaan kesihatan berasaskan akademik.”

Pam dan Les Muma adalah dermawan legendaris di Florida, telah menyumbang kepada banyak kebajikan di seluruh rantau yang dekat dan berharga bagi hati mereka. Kedua-dua graduan University of South Florida, Mumas telah berkhidmat kepada alma mater mereka dalam peranan kepimpinan dan sumbangan derma untuk menyokong pendidikan dan sukan di USF.

“TGH tidak akan berada di mana ia berada hari ini tanpa kemurahan hati dan sokongan tidak berbelah bahagi Pam dan Les Muma,” kata Frann Leppla, naib presiden kanan pembangunan dan ketua filantropi di Yayasan TGH. “Sumbangan tanpa kira-kira mereka telah membolehkan kami melabur dalam hospital kami, menggunakan teknologi baharu, memenuhi keperluan ahli pasukan kami dan menyediakan rawatan cemerlang kepada keluarga di seluruh negeri kami.”

Tampa General dan USF Health Morsani College of Medicine bersama-sama membentuk salah satu sistem kesihatan akademik terkemuka di negara ini. Mereka menggabungkan penjagaan klinikal, pengajaran dan penyelidikan untuk menyediakan hasil yang terbaik, termasuk teknologi, sumber dan terapi terkini, kepada masyarakat yang mereka beri perkhidmatan.

Tampa General mendedahkan pemberian jenama baru Muma Children’s Hospital at TGH semasa sambutan cuti untuk pasukan Wanita dan Kanak-kanak.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

MENGENAI TAMPA GENERAL HOSPITAL
Tampa General Hospital, sistem kesihatan akademik tidak untuk keuntungan dengan 1,040 katil, adalah salah satu hospital terbesar di Amerika dan menyediakan rawatan kelas dunia sebagai pusat tunggal untuk tahap l trauma dan rawatan luka bakar menyeluruh. Tampa General Hospital adalah hospital tertinggi dalam pasaran dalam, dengan enam keistimewaan berada di antara 50 program hospital terbaik di Amerika Syarikat. Tampa General Hospital telah ditetapkan sebagai model kecemerlangan oleh . Komitmen sistem kesihatan akademik untuk membangunkan dan membesar ahli pasukannya diakui oleh dua pencapaian Forbes magazine yang terkemuka – dalam 100 teratas di peringkat kebangsaan dalam dan 25 teratas di Florid