TECNO Berkolaborasi dengan Dolby untuk Membawa Pengalaman Bunyi Ruang Immersif Pioneering kepada Pengguna Global

16 TECNO Partners with Dolby to Bring Pioneering Immersive Spatial Sound Experience to Global Users

(SeaPRwire) –   Dolby Atmos akan pertama kali ditampilkan dalam siri POVA 6 TECNO yang akan datang, melancarkan pada akhir Februari di MWC2024.

HONG KONG, Jan. 29, 2024 — Brand teknologi inovatif TECNO hari ini mengumumkan perkongsian dengan Dolby Laboratories, sebuah pemimpin dalam pengalaman hiburan yang menyeluruh. Kerjasama ini akan memberikan pengguna global TECNO pengalaman bunyi ruang yang menakjubkan dengan Dolby Atmos yang boleh dirasai di sekeliling anda — mendedahkan kedalaman, kejelasan, dan butiran seperti tidak pernah sebelum ini. Dolby Atmos pertama kali akan dibawa kepada pengguna melalui siri POVA 6 TECNO yang akan datang, yang secara rasmi akan dilancarkan di Mobile World Congress Barcelona 2024.

TECNO Partners with Dolby to Bring Pioneering Immersive Spatial Sound Experience to Global Users

“Di TECNO, kami sentiasa mencari cara baru untuk meningkatkan pengalaman pengguna dan membawa lebih banyak keupayaan kelas atas kepada peranti kami,” kata Jack Guo, Pengurus Besar TECNO. “Kami gembira bekerjasama dengan Dolby untuk membawa Dolby Atmos kepada pengguna kami di seluruh dunia. Pembangunan menggembirakan ini akan membolehkan pengguna kami menemui tahap baru pengalaman audiovisual dan keseronokan dengan telefon pintar TECNO mereka.”

“Kami gembira bekerjasama dengan TECNO untuk membawa pengalaman mendengar Dolby Atmos yang menyeluruh kepada lebih banyak pengguna di seluruh dunia,” kata Javier Foncillas, Naib Presiden, Perkongsian Komersial, Makmal Dolby. “Dolby Atmos akan menyampaikan pengalaman bunyi berdimensi berprestij dengan kedalaman, kejelasan dan butiran seperti tidak pernah sebelum ini kepada pengguna TECNO yang menikmati hiburan kegemaran mereka dalam Dolby.”

Dolby Atmos mengubah pengalaman hiburan mudah alih dengan bunyi bergerak di atas dan di sekeliling anda. Apabila didengari pada peranti mudah alih, Dolby Atmos menyampaikan pengalaman bunyi yang menyeluruh di mana sahaja pengguna pergi — melalui pek earbud stereo atau fon, atau melalui pembesar suara dalaman peranti. Pengalaman bunyi yang ditingkatkan ini tidak terhad kepada kandungan Dolby Atmos — penyelesaian bunyi holistik Dolby juga sangat meningkatkan bunyi semua muzik, permainan, filem dan rancangan di telefon anda. Ia menyediakan pengalaman mendengar yang lebih semula jadi dengan dialog yang lebih jelas, medan bunyi yang lebih meresap, subtleti dan nuans yang lebih besar, kekuatan maksimum tanpa gangguan, dan isi padu yang konsisten untuk pelbagai jenis kandungan.

Bagi pengguna global TECNO, Dolby Atmos dijangka akan merevolusikan pengalaman mendengar untuk hiburan kegemaran mereka, termasuk filem, rancangan, muzik dan permainan. Peranti pertama jenama ini yang akan menampilkan Dolby Atmos adalah TECNO POVA 6 Pro 5G yang akan datang, yang secara rasmi akan dilancarkan pada akhir Februari di Mobile World Congress 2024. Peranti baharu ini, yang akan dipamerkan di booth Mobile World Congress 24 TECNO, menjanjikan pengalaman permainan yang menggalakkan untuk belia moden dengan Dolby Atmos yang meletakkan pengguna dalam tindakan.

Berikutan pelancaran global Siri POVA 6, kerjasama dengan Dolby juga akan melihat semua peranti masa depan Siri CAMON dan PHANTOM TECNO dilengkapi dengan Dolby Atmos. Dengan visi bersama untuk mencipta pengalaman premium untuk pengguna, kerjasama antara TECNO dan Dolby akan meningkatkan hiburan mudah alih untuk pengguna global yang mencari pengalaman hiburan inovatif tanpa sebelumnya.

Mengenai TECNO
TECNO ialah jenama teknologi inovatif dengan operasi di lebih 70 negara dan rantau di lima benua. Sejak pelancarannya, TECNO telah merevolusikan pengalaman digital di pasaran global berkembang, dengan tekun mendorong untuk integrasi sempurna reka bentuk kontemporari yang estetik dengan teknologi terkini. Hari ini, TECNO telah berkembang menjadi pemimpin yang diiktiraf di pasaran sasarannya, dengan menyampaikan inovasi puncak dengan pelbagai telefon pintar, aksesori pintar, laptop dan tablet, sistem operasi HiOS dan produk rumah pintar. Dengan petunjuk jenama “Stop At Nothing”, TECNO komited untuk melonggarkan teknologi terbaik dan terbaru untuk individu progresif. Dengan mencipta produk pintar dan cerdas, TECNO memberi inspirasi kepada pengguna di seluruh dunia untuk tidak berhenti mengejar diri dan masa depan terbaik mereka. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web rasmi TECNO:

SUMBER TECNO

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.