Teknologi Kecerdasan Buatan Dijangka Menjadi Tumpuan Utama di Sidang Kemuncak CX Tahun Ini di Kuala Lumpur.

(SeaPRwire) –   8th Annual CX Summit di Kuala Lumpur – Peralihan Dipercepatkan

KUALA LUMPUR, Malaysia, Nov. 20, 2023 — Kecerdasan Buatan (AI) telah menjadi perbualan sejak awal 2023 dengan GenerativeAI yang memimpin perbincangan, membuatkan pengguna dan perniagaan bersemangat dengan semua kemungkinan. Oleh itu, kami mengharapkan perbualan ini akan mendominasi Persidangan Kecekapan Pelanggan (CX) Ke-8 di Kuala Lumpur pada 29-30 November nanti.

Specker lineup for 8th Annual CX Summit in Kuala Lumpur – Transformation Accelerated
Specker lineup for 8th Annual CX Summit in Kuala Lumpur – Transformation Accelerated

Persidangan CX tahun ini telah menarik kerjasama digital rekod untuk penganjur, CCAM, menyediakan untuk jenama global terkemuka untuk mengambil tumpuan di Malaysia melalui Persidangan. Seperti NICE, Huawei, Verint, Talkdesk, Microtel, Twilio, Genesys, NTT Data, ZOOM, ITAPPS, Freshworks, Infobip, Zendesk, Novomind, Zoho, dan Cisco Webex telah semua menandatangani untuk mempamerkan inovasi mereka pada acara tahun ini. Para pakar dan peminat CX boleh mengharapkan satu set artileri penuh daripada penyelesaian Omni-channel, sistem CRM, alat Kualiti & CX tetapi dengan penekanan kuat terhadap AI kali ini.

Semua ini berjanji untuk memperkenalkan keupayaan terkini ke dalam wilayah ini – sesuatu yang berpotensi untuk memberi manfaat aspirasi digital wilayah ini juga.

Namun, lihatlah tradisionalis yang akan melawan dengan keras pada asas pengalaman pelanggan dan amalan terbaiknya. Pengerusi Penganjuran Persidangan CX, Vig Sivalingam dengan bangganya menyatakan “kami telah menarik bersama-sama perspektif global terbaik, Guru CX terkemuka dan kajian kes nyata yang akan menyajikan bukan sahaja sisi baik pengalaman pelanggan tetapi juga mendidik audiens tentang kesukaran yang dihadapi semua dalam perjalanan transformasi”

CCAM, persatuan penganjuran Persidangan CX bekerja rapat dengan Kementerian Komunikasi dan Ekonomi Digital di Malaysia, Lembaga Ekonomi Digital Malaysia (MDEC), Lembaga Pembangunan Sumber Manusia (HRDC) dan Lembaga Pameran dan Konvensyen Malaysia (MyCEB) untuk menjadikan Persidangan CX sebagai platform utama jenisnya di wilayah ini.

Persidangan CX semakin hampir, daftarkan tempat anda hari ini! 

Tiket boleh didapati melalui . Tuntutan boleh dibuat oleh warganegara Malaysia di bawah kehadiran korporat, berharga RM2,500.00 (tempatan) / USD$600.00 (antarabangsa).

Butiran hubungan Sekretariat CCAM 

Talian Tetap: 03-78659935 | WhatsApp: 011-5430 5466 | Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)