Teknologi Penerbitan Video AI VCAT Menerima Anugerah Inovasi CES 2024 yang Berprestij

(SeaPRwire) –   SAN JOSE, California., 16 November 2023 — VCAT.AI (di sini dirujuk sebagai, VCAT), perkhidmatan AI terkini yang merevolusikan penciptaan kandungan iklan, telah memenangi anugerah “Innovation Award” dalam kategori AI di CES 2024. CES, pameran teknologi maklumat dan peralatan rumah yang terkemuka di dunia, mengiktiraf teknologi yang mewakili trend global. Kejayaan VCAT di CES 2024 menggaris bawahi pengiktirafan global terhadap teknologi AI generatifnya. Solusi inovatif ini memberdayakan pemasar, tanpa mengira latar belakang reka bentuk mereka, untuk dengan mudah menghasilkan kuantiti besar video pendek dan imej banner untuk tujuan pemasaran dalam masa beberapa minit.


Di teras inovasi VCAT adalah automasi satu klik untuk menghasilkan bahan pemasaran, dengan keluaran yang menakjubkan sebanyak 500,000 bahan dalam setahun. Platform e-dagang terkemuka Korea Selatan seperti Naver, Gmarket, Lotte On, SSG, dan Coupang sudah memanfaatkan kebolehan VCAT untuk secara automatik mencipta video produk dan imej banner yang menarik.

Jong Bom-jin, CEO VCAT, menekankan kesan transformasi AI terhadap penghasilan bahan pemasaran, dengan menegaskan bahawa AI telah melampaui produktiviti manusia dalam domain ini. “Kini kami komited untuk meningkatkan prestasi iklan sebagai bahan pemasaran dan melindungi aset pemasaran jenama-jenama global,” nyata Jong. L’Oreal, syarikat kecantikan global terkemuka, menggunakan VCAT untuk mengekalkan mesej jenama yang konsisten dalam bahan pemasaran dalam lapan bahasa Asia yang berbeza.

Memandang ke hadapan, VCAT mempunyai rancangan berani untuk separuh kedua tahun ini. Syarikat itu bertujuan melancarkan perkhidmatan yang membolehkan penerbitan bahan yang dihasilkan secara langsung di platform media sosial. Selain itu, perkhidmatan operasi iklan VCAT sedang dalam pembinaan, direka untuk menguruskan iklan secara licin merentasi beberapa saluran media sekaligus. Dengan perkhidmatan akan datang ini, pelanggan boleh mengendalikan segala-galanya daripada penghasilan bahan hingga memaparkan kandungan yang dijana VCAT merentasi pelbagai platform pemasaran.

Mengenai VCAT

Ditubuhkan pada 2019, VCAT, sebuah syarikat ahli Global Digital Innovation Network (dahulunya dikenali sebagai Born2Global Centre), mencapai tonggak penting dengan berjaya menyekat pembiayaan siri A bernilai 8 juta USD pada April 2023. Platform itu telah mendapat penggunaan strategik daripada jenama berskala perusahaan seperti L’Oreal, serta platform e-dagang terkemuka seperti Coupang dan Naver Shopping.

VCAT berada di barisan hadapan perkhidmatan AI terkini, dengan menumpukan pada pengubahsuaian penciptaan kandungan iklan. Dengan komitmen teguh terhadap kemudahan dan kecekapan, VCAT memberdayakan pemasar untuk dengan mudah menjana video dan imej berkualiti tinggi untuk tujuan pemasaran, dengan menggunakan teknologi AI generatif termaju. Untuk maklumat lanjut, terokai dunia inovatif VCAT di laman web kami []

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)