Terbang ke Langit, RPG Petualangan Steampunk Sky Fortress: Odyssey Telah Dilancarkan Secara Rasmi

(SeaPRwire) –   WASHINGTON, Nov. 16, 2023 — Blanco mengumumkan hari ini bahawa permainan petualangan steampunk RPG “Sky Fortress: Odyssey” telah dilancarkan secara rasmi pada November 16 di App Store dan Google Play di kawasan Eropah dan Amerika.

Skyrunners Assemble! Towards the Legendary Elysium!
Skyrunners Assemble! Towards the Legendary Elysium!

Di alam steampunk Setsemir, menghadapi krisis tenaga, pemain akan menaiki kapal terbang mewah Beluga. Mereka akan menyertai watak utama, Tricia dan Ethan, untuk bersatu dengan rakan dari pelbagai latar belakang. Bersama-sama, mereka akan menghadapi lawan licik, mencari Elysium, dan akhirnya menyelamatkan dunia.

Pembinaan Pasukan Strategik, dan Barisan Pelakon Suara Terkemuka

Dalam permainan ini, setiap wira telah diperhalusi dengan teliti oleh pasukan pembangunan. Setiap wira mempunyai kemampuan unik, memberikan peluang untuk menyusun pasukan pengembaraan merentasi tiga kelas utama: serangan, pertahanan, dan sokongan. Pemain akan dapat membina pasukan sendiri secara strategik.

Dengan cerita yang luas dengan jutaan perkataan, permainan ini memperkenalkan watak-watak hidup seperti Ling, Qian Sui, Sekhmet, Wiyanna, dan Corvus. Setiap watak utama menampilkan bakat pelakon suara terkenal Jepun, termasuk Ayako Kawasumi, Nobuhiko Okamoto, Yui Ogura, Shin-ichiro Miki, dan Yui Horie. Selain itu, proses reka bentuk ilustrasi dan seni menerima sokongan daripada master steampunk terkenal antarabangsa, Mitsuji Kamata, memastikan pemain mendapat pengalaman permainan visual dan audio yang menyeluruh berkualiti tinggi.

Saga Pelbagai Tamadun, Nikmati Tembakan Bullet-Hell Yang Menggemparkan

Semasa petualangan berlangsung, Skyrunners akan melalui pelbagai negara bertema steampunk seperti romantis Leonadia, kuno Emeraldia, misteri Chaldoros, dan hutan hujan asli Arboresia. Jelajahi budaya tempatan, hadapi cabaran kuat daripada lawan, dan telusuri adat resam dan tradisi unik setiap rantau.

Tajuk Video: Menunjukkan Adegan Pelbagai Tamadun!
Pautan Video:

Pertembungan pada kelajuan tinggi, tembakan bullet-hell yang tiada penghujung! Skyrunners akan bersaing dengan bos dalam pertempuran parkour. Menggunakan mekanik parkour dan bullet-hell, pesta visual kacau balau dicipta, membenarkan semua Skyrunners mengalami tiga jenis keghairahan sekaligus—fizikal, emosi, dan visual!

Kehidupan Kapal Terbang Yang Menyeronokkan, Dapatkan 100 Tarikan Percuma Sewaktu Log Masuk!

Setengah perjalanan akan dihabiskan di atas kapal terbang anda. Ia tidak sahaja mempunyai kemudahan untuk keperluan harian seperti Dapur, Bilik Radio, dan Bilik Ward, tetapi juga menyediakan kuasa tembakan melalui Makmal dan Bengkel. Setiap bilik mempunyai permainan penciptaan sumber unik. Membiarkan wira menetap akan meningkatkan keuntungan anda. Datang dan urus kapal terbang anda!

Untuk Skyrunners baru yang menaiki Beluga, Tricia telah menyediakan 100 tarikan percuma dan anugerah bonus pelbagai. Skyrunners yang log masuk untuk 7 hari berturut-turut akan mendapat senjata kelas S pilihan, bunyinya hebat kan? Ikuti akaun Facebook rasmi untuk maklumat terkini permainan!

Nama Permainan

Sky Fortress: Odyssey

Harga

Percuma (dengan Pembelian Dalam Aplikasi)

Bahasa

Jepun/Inggeris/Cina Ringkas/Cina Tradisional/Korea

Platform

iPhone/Android

Pautan Muat Turun

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)