Terobosan Teknologi Undang-Undang Menamakan RelativityOne Sebagai Keseluruhan Penyelesaian Teknologi Undang-Undang Tahun Ini

(SeaPRwire) –   Anugerah RelativityOne secara keseluruhan sebagai Penyelesaian LegalTech Tahun Ini

CHICAGO, Nov. 16, 2023 — , sebuah syarikat teknologi undang-undang global, hari ini mengumumkan ia telah menerima anugerah Penyelesaian LegalTech Secara Keseluruhan Tahun Ini untuk , produk SaaSnya yang menguruskan isi kandungan data besar dan dengan cepat mengenal pasti isu-isu penting semasa litigasi dan siasatan dalaman. Program Anugerah LegalTech Breakthrough tahunan ke-4 ini dijalankan oleh , sebuah organisasi kecerdasan pasaran bebas yang menilai dan mengiktiraf syarikat, produk dan perkhidmatan teknologi undang-undang cemerlang di seluruh dunia.

“Kami bersyukur dengan pengiktirafan ini dan berterima kasih kepada komuniti dinamik kami atas kerjasama rapat, memperkembangkan produk bersama kami untuk menjadikan RelativityOne sebagai produk kelas teratas hari ini,” kata Chris Brown, Ketua Pegawai Produk di Relativity. “RelativityOne memberdayakan pelanggan dan rakan kongsi kami untuk menyelesaikan cabaran data undang-undang kompleks hari ini dalam platform bersepadu dan berdaya AI yang menemui data sensitif, berguna dan perlu serta mengubahnya menjadi tahap baharu kecerdasan data undang-undang.”

RelativityOne membantu pengguna menangani pelbagai cabaran data tidak berstruktur dalam penyelesaian awan yang selamat dengan AI bersepadu. RelativityOne dilengkapi dengan dan keupayaan penting penjimatan masa dan kos yang terus berkembang mengikut keperluan pengguna dan industri. Dengan alat menyeluruh, pengguna boleh berpindah dengan lancar dari satu langkah kerja ke langkah seterusnya. RelativityOne boleh didapati di 17 negara, termasuk beberapa yang paling maju dalam privasi, dan disokong oleh pelaburan besar dalam infrastruktur SaaS.

Relativity juga menawarkan produk Extend yang bersepadukan dengan RelativityOne dan membolehkan pelanggan mengunci lebih banyak nilai daripada data mereka termasuk: ,  dan . Sebentar lagi, Relativity akan menawarkan Relativity aiR, produk rangkaian generatif AI dan penambahbaikan RelativityOne.

Menggerakkan Kuasa AI Generatif dengan Relativity aiR 
Sebagai sebahagian daripada usaha berterusan Relativity untuk maju tawaran awan berdasarkan, organisasi memperkenalkan produk baru pada persidangan pengguna tahunan mereka. aiR untuk Kajian mempercepat pelbagai peringkat kajian litigasi atau penyiasatan dengan menyediakan analisis kes yang kaya dengan kelajuan dan kualiti yang lebih tinggi. aiR untuk Kajian dibina berdasarkan Perkhidmatan AI Terbuka Microsoft Azure, menyediakan teknologi awan terkemuka dan akses ke model GPT paling maju ketika mereka terus memperkembangkan dan menyediakan hasil yang lebih baik.

Ini hanyalah iterasi pertama daripada apa yang akan ditawarkan Relativity aiR kepada pasukan kes. Pasukan sains data Relativity, serta sukarelawan pelanggan, akan terus bekerjasama untuk kes guna lain, termasuk strategi kes dan kajian keistimewaan. Mereka juga mengkaji cara membolehkan pengguna mencipta model AI sendiri untuk perkara tertentu dalam ruang kerja RelativityOne mereka. Pelajari lebih lanjut mengenai inovasi berasaskan pelanggan yang menggerakkan Relativity aiR dalam blog Relativity ini: .

Pesanan Ringkas Membentuk Masa Depan Teknologi e-Penemuan
Relativity berusaha melebihi jangkaan pelanggan dan menjadi pemimpin dalam industri semasa tempoh pertumbuhan data yang luar biasa dan pertumbuhan eksponen data pesanan ringkas. Data pesanan ringkas dalam RelativityOne meningkat 430% dan dijangka akan melebihi jumlah emel dalam sistem pada tahun 2024. Untuk mengurus lonjakan jenis data moden, perisian berdasarkan awan akan menawarkan faedah besar bagi profesional undang-undang untuk mengumpul, menyimpan dan menggunakan data secara selamat.

Relativity menawarkan format fail proprietari, , jenis fail boleh baca segera yang tersedia dalam RelativityOne. Sekali data pesanan ringkas dikumpul, pengguna boleh melihat mesej dalam format hampir asal melalui paparan dan alir kerja pesanan ringkas RelativityOne yang boleh skala. Penyelesaian ini menyokong pelbagai jenis fail, secara automatik mengubah data ke RSMF dan menyusun mesej ke dalam perbualan menyeluruh yang lebih mudah difahami dan digunakan oleh pengguna.

Memuka Jalan dalam Teknologi Undang-Undang 
Misi program Anugerah LegalTech Breakthrough tahunan adalah untuk menjalankan analisis dan penilaian industri paling menyeluruh terhadap syarikat, penyelesaian dan produk teknologi undang-undang terkemuka di seluruh dunia hari ini. Program tahun ini menarik lebih 1,500 pencalonan dari lebih 12 negara berbeza di seluruh dunia.

“Kami gembira mengiktiraf Relativity dengan anugerah Penyelesaian LegalTech Secara Keseluruhan Tahun Ini atas inovasi berterusan mereka dalam bidang ini,” kata Bryan Vaughn, Pengarah Urusan Anugerah LegalTech Breakthrough. “Apabila organisasi terus bergantung kepada saluran mesej untuk amalan perniagaan standard, pasukan e-penemuan memerlukan cara yang diperbaiki untuk mengumpul, mengkaji dan menganalisis data pesanan ringkas. Relativity menawarkan penyelesaian cemerlang untuk cabaran yang berkembang ini selain pelbagai ciri berdaya AI yang memperbaiki pengalaman e-penemuan secara holistik.”

Mengenai Relativity
Relativity membuat perisian untuk membantu pengguna menyusun data, mencari kebenaran dan bertindak atasnya. Produk SaaSnya, RelativityOne, mengurus isi kandungan data besar dan dengan cepat mengenal pasti isu-isu penting semasa litigasi dan siasatan dalaman. Relativity mempunyai lebih 300,000 pengguna di kira-kira 40 negara menyediakan perkhidmatan kepada ribuan organisasi di seluruh dunia terutamanya dalam sektor undang-undang, kewangan dan kerajaan, termasuk Kementerian Keadilan AS dan 198 daripada Am Law 200. Sila hubungi Relativity di atau lawati untuk maklumat lanjut.

Mengenai LegalTech Breakthrough
Sebahagian daripada  sebuah platform kepimpinan dan pengiktirafan kecerdasan pasaran terkemuka untuk inovasi dan kepimpinan teknologi global, program Anugerah LegalTech Breakthrough ditumpukan untuk menghormati kecemerlangan dalam teknologi undang-undang, perkhidmatan, syarikat dan produk. Program Anugerah LegalTech Breakthrough menyediakan forum untuk pengiktirafan awam terhadap pencapaian syarikat dan penyelesaian LegalTech dalam kategori termasuk Pengurusan Kes, Hubungan Pelanggan, Data dan Analitik, Dokumentasi, Pendidikan Undang-Undang, Pengurusan Amalan, ePenemuan dan lebih banyak lagi. Untuk maklumat lanjut lawati 

Tech Breakthrough LLC tidak mengesyorkan mana-mana vendor, produk atau perkhidmatan digambarkan dalam program pengiktirafan kami, dan tidak menasihati pengguna teknologi untuk memilih hanya vendor-vendor dengan anugerah. Pengiktirafan Tech Breakthrough LLC terdiri daripada pendapat organisasi Tech Breakthrough LLC dan tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta. Tech Breakthrough LLC menafikan semua jaminan, tersurat atau tersirat, berkaitan program pengiktirafan ini, termasuk apa-apa jaminan kebolehgunaan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu.

HUBUNGI:

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)