Timekettle X1 Interpreter Hub Dinamakan sebagai CES 2024 Innovation Award

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Nov. 17, 2023 — Timekettle, syarikat teknologi, gembira mengumumkan bahawa produk terjemahan AI akan datang mereka, X1 Interpreter Hub, telah diiktiraf sebagai CES® 2024 Innovation Award, Pameran Pengguna Elektronik (CES), acara teknologi paling berpengaruh di dunia. Tahun ini program Anugerah Inovasi CES menerima bilangan rekod permohonan melebihi 3000, X1 Interpreter Hub Timekettle menonjol di kalangan persaingan dengan kemajuan bersejarah dalam reka bentuk produk dan inovasi teknikal.

Program Anugerah Inovasi CES, dimiliki dan dihasilkan oleh Persatuan Teknologi Pengguna (CTA)®, ialah pertandingan tahunan yang menghargai reka bentuk dan kejuruteraan cemerlang dalam produk teknologi pengguna. Program ini mengiktiraf produk paling inovatif tahun ini dalam pelbagai kategori produk teknologi pengguna dan membezakan yang paling tinggi rating dalam setiap:

Timekettle X1 Interpreter Hub – hub penafsir pertama di dunia, dengan reka bentuk bersepadu semua dalam satu, meningkatkan kecekapan komunikasi dengan menghapuskan keperluan untuk aplikasi tambahan atau susunan rumit. Peranti ini memperkenalkan sistem terjemahan semasa bahasa berganda pertama di dunia, menyokong mesyuarat perniagaan dalam talian dan luar talian. X1 Interpreter Hub Timekettle direka bentuk dan dibangunkan khusus untuk mesyuarat perniagaan, panggilan suara, dan bilik darjah bahasa berganda yang memerlukan terjemahan lancar dalam pelbagai bahasa, menjadikannya penyelesaian yang sesuai untuk kerjasama dan komunikasi antarabangsa.

Sepanjang tahun lalu, produk Timekettle telah menerima beberapa Anugerah Inovasi sejak syarikat itu ditubuhkan, produk Timekettle sebelum ini yang diiktiraf dengan Anugerah Inovasi CES termasuk WT2 Plus, penterjemah pertutur telinga ke telinga pertama di dunia untuk perbualan bahasa dwibahasa muka ke muka; M2, peselimut terjemahan offline pertama; Zero, penterjemah mudah alih, pelbagai fungsi dan pintar tercerdas di dunia.

Ketua Pegawai Eksekutif Timekettle, Leal Tian, menyatakan, “Wawasan kami di Timekettle membezakan kami daripada pemain lain di pasaran, memberi tumpuan kepada perbezaan dalam reka bentuk produk dan arah tujuan pembangunan. Kami berusaha untuk membangunkan penyelesaian komunikasi terbaik untuk menangani kes pengguna sebenar dan menggalakkan penglibatan proaktif dalam pelbagai bahasa. Dengan mengubah suai bentuk komunikasi, kami menawarkan pengalaman tanpa sempadan dalam kehidupan orang.”

Mengenai Syarikat:

Ditubuhkan pada 2016, Timekettle ialah pembekal terkemuka dan berprestij penyelesaian terjemahan. Produk cemerlang mereka telah diiktiraf dengan anugerah antarabangsa yang banyak, termasuk Anugerah Inovasi CES, Anugerah Reka Bentuk iF, dan Anugerah Reka Bentuk Baik Jepun. Beribu pejabat di Shenzhen, China, Timekettle juga mengendalikan pusat pelanggan di Los Angeles, Amerika Syarikat. Sebagai jenama penjual teratas dalam industri peranti penterjemah, Timekettle kini memegang bahagian pasaran terbesar di Amazon, melayani ratusan ribu pengguna di 171 negara dan rantau di seluruh dunia.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau hubungi.

Timekettle X1 Interpreter Hub Packaging
Timekettle X1 Interpreter Hub Packaging

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)