Trailblazing Inovasi untuk PV Atap, Hanersun Melancarkan Siri Modul ABC Baru Hitouch 5A

(SeaPRwire) –   NANJING, China, Nov. 15, 2023 — Pada 15 November, Hanersun melancarkan siri modul PV Hitouch 5A yang baharu, berdasarkan teknologi sel ABC hadapan belakang maju. Produk baharu ini mengintegrasikan sambungan belakang penuh bersama-sama pemotongan tidak merosakkan dan pengepakan berkepadatan tinggi, menggabungkan keindahan dan kecekapan sambil meningkatkan kebolehpercayaan dan ketangguhan.

Hanersun's new all back contact module series -- HITOUCH 5A.
Siri modul hadapan belakang Hanersun yang baharu — HITOUCH 5A.

Indah dan Cekap, Menumpukan Scenario Teragih

Dalam pasaran yang semakin disesuaikan dengan permintaan dan piawaian yang lebih berbeza dan tinggi, aplikasi solar teragih khususnya memerlukan modul yang indah rupa serta cekap premium dalam had ruang dan bumbung. Siri Hitouch 5A secara optimal berada untuk memenuhi keperluan ini.

Penampilan moden yang diperbaharui daripada reka bentuk busbar hadapan bebas, memberikan imej gaya merentasi scenario aplikasi. Selain itu, pelbagai inovasi proses pengeluaran meningkatkan prestasi dunia sebenar dengan ketara. Ujian prestasi menunjukkan bahawa kuasa keluaran maksimum siri ini mencapai 600W dan kecekapan penukaran maksimum sehingga 23.2%, peningkatan 5-10W berbanding format TOPCon yang sama.

Boleh Percaya dan Tahan Lasak, Menghadapi Ujian Ekstrem

Wafer silikon 182mm siri ini menyediakan keselarasan sistem meluas dengan pelbagai struktur pemasangan dan inverter. Reka bentuk sambungan belakang penuh meningkatkan rintangan retak mikro dan mengurangkan risiko titik panas untuk prestasi yang lebih selamat dan boleh dipercayai. Siri Hitouch 5A juga menunjukkan daya tahan alam sekitar yang cemerlang, menentang kabus garam, ammonia, dan debu pasir sambil menahan haba tinggi dan kelembapan.

Hanersun menyediakan jaminan kuasa linear maksimum 25 tahun untuk siri Hitouch 5A untuk memaksimakan pulangan projek sepanjang jangka hayat produk, memberikan pulangan pelabur yang besar. Serentak, syarikat itu akan mempromosikan siri secara strategik di seluruh dunia, menawarkan penyelesaian suai untuk pelanggan teragih di seluruh dunia.

Dengan pasaran PV beralih kepada pembangunan kualiti yang lebih tinggi, siri Hitouch 5A Hanersun yang baru dilancarkan mewakili penyelesaian ideal untuk tren penyesuaian dan pembezaan produk semasa. Pada masa hadapan, Hanersun akan terus menyumbang kepada penyelidikan dan pembangunan untuk terus maju dari segi kecekapan produk di jalan tenaga mampan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)