Trina Storage Diiktiraf sebagai Pembekal Tenaga Penyimpanan Tier 1 oleh BNEF untuk Kuartal Kedua Berterusan

52 Trina Storage Recognized as Tier 1 Energy Storage Manufacturer by BNEF for Second Consecutive Quarter

(SeaPRwire) –   MUNICH, May 3, 2024Trina Storage, penyedia produk dan penyelesaian tenaga simpanan global terkemuka, sekali lagi mengukuhkan kedudukannya sebagai pembuat tenaga simpanan Tier 1 untuk suku kedua 2024, menurut penilaian terbaru oleh BloombergNEF (BNEF). Pengiktirafan berprestij ini datang di belakang prestasi cemerlang Trina Storage’s pada suku pertama 2024, mengukuhkan komitmennya terhadap kecemerlangan dan inovasi dalam industri.

TrinaStorage Elementa 2

Trina Storage’s komitmen berterusan terhadap penyelidikan dan pembangunan telah mendorong kejayaannya dalam pasaran tenaga simpanan. Trina Storage mempunyai keupayaan penyelidikan dan pembangunan dalaman yang menyeluruh, dan telah berjaya melancarkan sel-sel bateri 280Ah, 306Ah dan 314Ah. Melalui pengoptimum seperti kitaran yang meningkat, penambahbaikan keselamatan intrinsik, dan peningkatan ketumpatan tenaga, Trina Storage telah mencapai pengurangan kos dan peningkatan prestasi dalam sistem penyimpanan tenaga, mewujudkan kelebihan saingan dalam keselamatan dan kecekapan.

Lebih-lebih lagi, Trina Storage’s kepakaran merangkumi keupayaan integrasi sistem penyimpanan tenaga yang menyeluruh. Dengan mengintegrasikan teknologi terkini dan produk penyimpanan dalaman ke dalam penyelesaian tenaga simpanan yang boleh disesuaikan, Trina Storage memastikan pelanggan mendapat manfaat daripada prestasi dan kebolehpercayaan yang optimum merentasi pelbagai aplikasi dan penggunaan.

Selain keunggulan teknikal, Trina Storage mempunyai keupayaan kewangan yang cemerlang, seperti yang dibuktikan oleh pengiktirafan dalam laporan Pemeriksaan Terperinci yang disahkan oleh DNV dan dimasukkan dalam Top 5 pembekal tenaga simpanan yang boleh didagangbankan oleh BNEF pada tahun 2023. Anugerah-anugerah ini menggariskan kedudukan kewangan Trina Storage yang kukuh, meningkatkan keyakinan pelabur dan memudahkan perkongsian strategik untuk terus memajukan pertumbuhan.

“Kami berbesar hati dengan pengiktirafan BNEF terhadap Trina Storage sebagai pembuat tenaga simpanan Tier 1 untuk suku kedua berturut-turut,” kata Helena Li, Presiden Eksekutif Trina Solar. “Pencapaian ini mencerminkan komitmen kami yang tidak berbelah bagi dalam semua aspek operasi kami, daripada penyelidikan dan pembangunan hingga pembuatan, integrasi, pengujian dan pengurusan kewangan. Kami terus komited untuk memacu peralihan global tenaga dengan penyelesaian tenaga simpanan inovatif, boleh dipercayai, dan mampan.”

SUMBER Trina Storage

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.