Valley Spring Memory Care Mencapai Tonggak

Health43 Valley Spring Memory Care Reaches Milestone

(SeaPRwire) –   LOS BANOS, Calif., 10 Jun 2024 — Valley Spring Memory Care, sebuah penyedia perkhidmatan penjagaan memori khusus yang dipercayai, dengan gembiranya meraikan perkhidmatan kepada penduduk di komuniti penjagaan memori yang meriah di Los Banos, California selama lebih dari satu setengah tahun sekarang. Sejak pembukaan rasminya, Valley Spring Memory Care telah komited untuk menawarkan sokongan peribadi bagi individu yang menghidapi penyakit Alzheimer dan bentuk demensia yang lain.

Valley Spring Memory Care

Berlokasi di 555 Miller Lane, Los Banos, CA 93635, komuniti tersebut terus menyediakan kemudahan moden dan teknologi terkini untuk memastikan keselamatan dan kesejahteraan penghuninya. Dengan pelbagai bilik persendirian dan separa persendirian, setiap bilik dilengkapi dengan bilik mandi persendirian sendiri, dan bantuan kakitangan sepanjang masa, penghuni menikmati keselesaan dan keselamatan yang disesuaikan dengan keperluan mereka.

Selain penjagaan peribadi, komuniti ini menawarkan pelbagai aktiviti yang menarik yang bertujuan untuk meningkatkan kesihatan mental dan fizikal. Daripada terapi seni dan muzik kepada salon di tempat dan acara bingo percuma bulanan, penghuni mempunyai akses kepada pengalaman yang memperkayakan.

“Kami berbangga telah berkhidmat kepada komuniti Los Banos dan Bay Area selama lebih dari setahun sekarang, memberikan penjagaan memori yang penuh kasih sayang dan berkualiti tinggi,” kata Tim Hazen, Rakan Pengurusan Valley Spring Memory Care. “Pasukan kami yang berdedikasi komited untuk menyokong penghuni dan keluarga mereka di setiap langkah dan saya tidak dapat lebih bangga.”

Terletak dengan mudah untuk berkhidmat kepada Merced County, San Benito County, Monterey County, Santa Clara County, Santa Cruz County, San Mateo County, Alameda County, dan kawasan berdekatan, komuniti ini menawarkan penjagaan yang luar biasa pada kos yang kompetitif dan menyeluruh. Dengan pilihan pembayaran yang fleksibel, Valley Spring Memory Care berusaha untuk menjadikan perkhidmatannya boleh diakses oleh pelbagai penghuni dan keluarga.

Untuk maklumat lanjut atau untuk mengatur lawatan, sila lawati  atau hubungi Elizabeth atau Krista di (209) 710-4783.

SOURCE Valley Spring Memory Care

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.