Webull Securities Australia dianugerahkan anugerah “Penyelesaian Pelaburan Terbaik” yang berprestij

(SeaPRwire) –   SYDNEY, Nov. 16, 2023 — Webull Securities (Australia) Pty Ltd (Webull Australia), anak syarikat Webull Corporation, platform perdagangan yang popular, telah dianugerahkan anugerah berprestij .

Anugerah ini mengesahkan komitmen Webull untuk menyediakan produk yang boleh dipercayai dan pintar untuk memberdayakan pelabur bebas.

Daripada 450 pencalonan, 19 syarikat menjadi pemenang keseluruhan dalam kategori masing-masing, terdiri daripada gergasi global seperti Walmart, Nestle, dan Sony.

Anugerah Adam Smith Asia unik kerana memberi tumpuan kepada syarikat-syarikat, memaparkan mereka yang mendefinisikan pemikiran muka hadapan dan memacu industri mereka ke hadapan. Anugerah ini kukuh ditubuhkan sebagai ukuran mutlak untuk bakat perbendaharaan sebenar.

Rob Talevski, CEO Webull Securities Australia berkata, Anugerah Adam Smith bukanlah sekadar program anugerah industri lain, dan kami gembira telah dianugerahkan anugerah pemenang keseluruhan untuk kategori ‘Penyelesaian Pelaburan Terbaik’ kerana mereka begitu terkesan dengan . Kecemerlangan yang telah kami capai, hasil komitmen pasukan kami terhadap inovasi, benar-benar telah meletakkan kami berbeza.”

“Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada pasukan J.P. Morgan, kerjasama dan kepakaran mereka membolehkan kami dicalonkan untuk anugerah ini pada mulanya – kami tidak dapat lebih gembira dengan pencapaian ini.”

“Kami memfokuskan semua usaha kami untuk menyediakan pengalaman pengguna terbaik kepada pelanggan kami. Platform perdagangan kami menggabungkan antaramuka pengguna yang boleh disesuaikan dan strategi pra-dipasang untuk memberi pelabur kami pemahaman yang baik tentang pilihan mereka berhubung pelaksanaan perdagangan.”

Mahesh Kini, Ketua Perbankan Antarabangsa APAC, J.P. Morgan Commercial Banking berkata, “Pasukan Webull berfokus untuk menyediakan pelanggan mereka dengan teknologi untuk mengakses maklumat, alat, perkhidmatan dan peluang untuk membuat keputusan pelaburan bermaklumat. J.P. Morgan bangga bekerjasama dengan Webull untuk menawarkan pengalaman pengguna yang dipertingkatkan. Kami telah menyaksikan komitmen mereka untuk memberikan kepada pelanggan dan kami gembira untuk mengemukakan pencalonan bagi pihak mereka.”

Diuruskan oleh Treasury Today, majlis itu dijadualkan berlangsung di Singapura pada November 16, dan akan dihadiri oleh Bernard Teo, Ketua Asia Pasifik, Webull Corporation dan CEO, Webull Securities (Singapura) Pte Ltd, yang akan menerima anugerah bagi pihak .

Dengan perniagaan terus berkembang dan membangun di rantau APAC, Webull Australia terus memaparkan inovasi teknologinya, didorong oleh permintaan terhadap penyelesaian pelaburan yang terbaik menyokong pelanggan semasa perjalanan pelaburan mereka.

Untuk maklumat lanjut mengenai , maklumat lanjut boleh didapati , atau lawati laman web:  

Tentang Webull:

Webull ialah platform pelaburan digital terkemuka yang dibina berdasarkan infrastruktur global generasi seterusnya. Kumpulan Webull melayani puluhan juta pengguna dari lebih 180 negara, dengan menyediakan pelabur runcit akses 24/7 ke pasaran kewangan di seluruh dunia. Pengguna boleh melaksanakan strategi pelaburan dengan melabur saham global, ETF, pilihan dan bahagian pecahan, melalui platform perdagangan Webull, yang kini tersedia di Amerika Syarikat, UK, Hong Kong, Singapura, Jepun, Afrika Selatan, dan Australia. Webull juga menawarkan perkhidmatan pendidikan pelaburan, dengan pelajaran yang merangkumi pelbagai topik.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)