WEMAX, INC. Memperluas Jangkauan Global dengan Kerjasama Best Buy CA

NEW YORK, 19 Sept. 2023 – WEMAX, INC., sebuah syarikat teknologi berasaskan New York yang ditubuhkan pada 2019, mengkhusus dalam aplikasi visual, menawarkan penyelesaian menyeluruh untuk integrasi lancar ke rumah dan perniagaan. Sebagai anak syarikat kumpulan teknologi terkemuka di peringkat global Appotronics, dikenali dengan mencipta teknologi laser ALPD, WEMAX, INC. telah berada di barisan hadapan inovasi industri.


Perkongsian Best Buy CA: Menyediakan Akses kepada Projektor Terkemuka WEMAX untuk Pengguna Kanada dengan Sehingga 30% DISKAUN

WEMAX, INC. dengan sukacitanya mengumumkan perkongsian strategiknya dengan Best Buy CA, memperluaskan jangkauan audiensnya dan menyediakan produk berkualiti tinggi pada harga berpatutan. Best Buy CA akan berfungsi sebagai saluran utama untuk penjualan produk terbuka dan dipulihara WEMAX yang disahkan, kini boleh didapati pada diskaun eksklusif sehingga 30%.

Kerjasama ini menekankan komitmen WEMAX untuk menawarkan pilihan produk pelbagai yang memenuhi pelbagai pilihan pengguna. Pelanggan Kanada kini boleh menerokai bahagian khusus dalam kedai dalam talian Best Buy CA, yang menampilkan pelbagai produk terbuka dan dipulihara WEMAX berkualiti tinggi. Produk utama termasuk Projektor Laser ALPD UST WEMAX NOVA 4K, Projektor Kemping WEMAX Dice, Projektor Perniagaan Maju WEMAX Go, dan Projektor Mini WEMAX Go. Tawaran ini menggabungkan kualiti terkenal WEMAX dengan harga berpatutan, menjadikannya pilihan ideal untuk pengguna yang prihatin bajet.

Dengan menawarkan produk terbuka dan dipulihara melalui Best Buy CA, WEMAX, INC. juga menyumbang kepada kelestarian dalam industri elektronik pengguna dengan memanjangkan kitaran hayat produknya.

Menyambung dengan Pengguna Kanada: Pelancaran Kedai Dalam Talian WEMAX di Best Buy CA

Sebagai sebahagian daripada strateginya untuk berkembang di pasaran Kanada, WEMAX, INC. dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran rasmi kedai dalam talian di Best Buy CA. Ini menandakan langkah pertama dalam menyediakan perkhidmatan penyesuaian tempatan dan produk yang disesuaikan untuk pengguna Kanada.

WEMAX, INC. mempunyai sejarah pencapaian dan inovasi khusus industri yang kaya. Dengan pembukaan kedai dalam talian Best Buy CA, pengguna Kanada mendapat akses terus kepada produk canggih WEMAX dan perkhidmatan penyesuaian tempatan khusus.

Kedai dalam talian Best Buy CA akan menampilkan rangkaian komprehensif produk berkualiti tinggi WEMAX, termasuk Projektor Laser ALPD UST WEMAX NOVA 4K, Projektor Kemping WEMAX Dice, Projektor Perniagaan Maju WEMAX Go, dan Projektor Mini WEMAX Go, semuanya boleh didapati pada diskaun eksklusif sehingga 30%. Pelanggan boleh menerokai pilihan item yang dipilih khusus untuk memenuhi pelbagai keperluan pengguna.

Untuk maklumat lanjut mengenai WEMAX, INC. dan rangkaian projektornya, sila lawati kedai kami di Best Buy: [WEMAX @ Best Buy CA](https://www.bestbuy.ca/en-ca/seller/1242559). Kekal dikemas kini dengan berita dan tawaran terkini dengan mengikuti kami di Twitter [@wemaxprojectors](https://twitter.com/wemaxprojectors).

Mengenai WEMAX, INC.

WEMAX, INC. adalah sebuah syarikat teknologi berasaskan New York yang mengkhusus dalam aplikasi visual, menyediakan penyelesaian menyeluruh yang bersepadu dengan rumah dan perniagaan. Sebagai anak syarikat kumpulan teknologi terkemuka di peringkat global Appotronics, tersenarai di China, dan dikenali dengan teknologi laser ALPD perintisnya dan lebih 2000+ Paten dan Harta Intelek Pintar sejak 2006, WEMAX, INC. muncul sebagai pemimpin dalam industri.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi: Tao Una, marketing@wemax.com