WEPACK ASEAN, Pameran Pembungkusan dan Penukaran Terbesar di Asia Tenggara, akan datang ke Malaysia

(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, Malaysia, Nov. 15, 2023 — WEPACK ASEAN 2023, yang dianjurkan oleh Reed Exhibitions (RX), akan diadakan di Pusat Perdagangan dan Pameran Antarabangsa Malaysia dari November 22-24, 2023.

WEPACK ASEAN 2023, pameran perdagangan antarabangsa oleh WEPACK yang menampilkan bahagian-bahagian bertemakan termasuk CORRUGATED ASEAN 2023, FOLDINGCARTON ASEAN 2023, DPRINT ASEAN 2023, dan PAPER ASEAN 2023, bertujuan memanfaatkan kelebihan kerjasama antarabangsa RCEP. Melalui pameran, forum, dan demonstrasi di dalam ruang, peserta boleh menubuhkan saluran kerjasama rapat dengan persatuan industri kemasan utama Asia Tenggara dan pembuat kemasan. Susunan ini dirancang untuk membina rangkaian pembeli antarabangsa di Asia Tenggara, merangsang vitaliti pasaran, dan menggalakkan kerjasama perniagaan.  

WEPACK ASEAN 2023, yang dianjurkan oleh Reed Exhibitions (RX), akan diadakan di Pusat Perdagangan dan Pameran Antarabangsa Malaysia dari November 22-24, 2023.
WEPACK ASEAN 2023, yang dianjurkan oleh Reed Exhibitions (RX), akan diadakan di Pusat Perdagangan dan Pameran Antarabangsa Malaysia dari November 22-24, 2023.

Pemain terkemuka memimpin jalan dalam membentuk masa depan industri kemasan

Lebih daripada 200 pembekal dari industri kemasan global, termasuk FOSBER ASIA, WONDER, HSIEH HSU, WANLIAN, XIEHELONG, FULI, SANSIN dan pemain-pemain premium lain, akan mengambil bahagian dalam acara ini. Dengan kawasan pameran seluas 10,000 meter persegi, persembahan ini dijangka menarik 4,000 pembeli profesional dan pemangku kepentingan industri lain dari Asia Tenggara dan seluruh dunia. Pameran ini akan mengukuhkan kedudukannya sebagai acara industri kemasan terbesar di Asia Tenggara.

Pemimpin industri bertemu untuk membincangkan trend kemasan terkini

Bersama-sama acara utama, pelbagai forum antarabangsa akan berlangsung, dengan topik seperti “Trend Masa Depan dalam Pembuatan Pintar Papan Gelombang” , “Trend Masa Depan dalam Cetakan Karton dan Digital”, “Pengeluaran Pintar Kadus dan Karton”, dan “Persidangan Pertukaran Malaysia tentang Aplikasi Penglihatan Mesin Membolehkan Kilang Automatik”. Forum-forum ini akan menyelami teknologi dan perkembangan terkini dalam sektor kotak berwarna, karton dan sektor kemasan yang lebih luas. Ia akan menggariskan kes berjaya dari Asia dan seluruh dunia, dan membincangkan kemajuan dalam aplikasi dan penyelesaian penglihatan mesin untuk kilang automatik. Dirancang untuk memudahkan pertukaran pengetahuan merentasi rantai bekalan industri kemasan, acara-acara ini bertujuan membina rantai nilai global yang memberi manfaat dan menggalakkan sinergi di seluruh sektor kemasan antarabangsa.

Dalam tempoh yang ditandai oleh peralihan pasaran global, RX dijangka akan menyajikan pameran yang dijanjikan menjadi pengaruh utama terhadap industri kemasan Asia Tenggara. Acara ini bertujuan menjadi platform utama untuk pertukaran pengetahuan industri dan membolehkan aktiviti perdagangan, meningkatkan pertumbuhan secara signifikan logistik dan perniagaan kemasan komoditi berkaitan rantau ini.

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)