Xcyte Digital Corp. Melancarkan Perkhidmatan Langganan “Xperience”

Xcyte Digital Corp.

(SeaPRwire) –   Penganjur Acara Mendapat Akses Kepada Pelbagai Teknologi Acara Di Bawah Langganan Tunggal

Xcyte Menandatangani Pelbagai Perkongsian Perkhidmatan Balas Bersama

Penawaran Baru Membolehkan Xcyte Menjana Aliran Pendapatan Berulang Baru

POMPANO BEACH, FL / Mei 16, 2024 / () (“Xcyte”, atau “Syarikat”), pengumpul dan pembangun teknologi acara komputasi ruang yang menyediakan perkhidmatan langganan berbilang platform bernilai tinggi, kos efektif yang mengendalikan acara fizikal, maya, hibrid dan imersif serta menyediakan perkhidmatan pengurusan profesional untuk acara fizikal dan hibrid mengumumkan “Xperience”, perkhidmatan langganan serba lengkap Xcyte yang baru. Xperience, perkhidmatan jenis pertama, memberi pelanggan fleksibiliti untuk memilih teknologi acara paling sesuai untuk menganjurkan acara yang menyatukan ekosistem global teknologi acara.

Melalui Xperience, pelanggan akan mempunyai kebebasan untuk memilih teknologi acara merentasi ekosistem rakan kongsi Xcyte yang meluas dan berkembang bersama perkhidmatan pengurusan profesional kami untuk memastikan penyelesaian yang sesuai dan ekonomik untuk menjadikan acara mereka lebih berjaya. Pakej langganan Xperience direka bentuk untuk memenuhi keperluan syarikat yang kerap menganjurkan pelbagai jenis acara dalam format yang berbeza, termasuk fizikal, maya, hibrid, pengalaman dan imersif. Kemahiran termasuk: pendaftaran dan tiket, pengurusan acara, aplikasi acara mudah alih, penglibatan penonton, gamifikasi, analisis dan laporan, keselamatan dan pematuhan, sokongan dan kebolehgunaan, dan lain-lain. Pelanggan boleh mengandalkan satu pasukan untuk membantu dengan latihan, konfigurasi, pelaksanaan dan sokongan berterusan.

Pakej langganan kami bertujuan untuk memberi penjimatan kos yang bermakna kepada pelanggan, yang boleh mendapat manfaat dengan memilih platform terbaik untuk acara tanpa perlu membayar untuk beberapa langganan. Xperience menawarkan model langganan yang direka untuk menjadi kos efektif, berdasarkan bilangan pengguna dan kerapnya acara yang dianjurkan oleh pelanggan. Kunci untuk menyediakan penawaran ini adalah ekosistem rakan kongsi kami yang baru dilancarkan. Kami telah menubuhkan lebih daripada dua belas perkongsian dengan pelbagai jenis pembekal teknologi acara di seluruh dunia, termasuk Conrego, Floq, MootUp, Pheedloop, dan RainFocus.

Pertubuhan, agensi dan persatuan global dijangka akan mendapat manfaat daripada perkhidmatan langganan pertama yang menawarkan akses kepada pelbagai platform sedemikian.

Ekosistem rakan kongsi Xperience bertujuan untuk diedarkan secara global dan ditawarkan kepada, antara lain, syarikat multinasional besar, yang dijangka akan memperluas jangkauan Xcyte ke pasaran utama di seluruh dunia.

Pelanggan akan mempunyai akses kepada penyelesaian yang sesuai melalui Perkhidmatan Langganan Xperience, membolehkan satu langganan digunakan untuk pelbagai kes penggunaan perniagaan, seperti menganjurkan persidangan korporat, pameran perdagangan, mesyuarat umum, mesyuarat agung tahunan, pameran kerjaya, acara derma dan banyak lagi.

“Kami komited sepenuhnya kepada kejayaan semua acara pelanggan kami, yang mana sebab itulah kami menawarkan perkhidmatan pengurusan komprehensif sebagai sebahagian daripada langganan kami, memastikan sokongan ujung ke ujung,” kata CEO Xcyte Randy Selman. “Xcyte menjangkakan untuk mengembangkan penawaran serba lengkap Xperience ini lebih lanjut dengan menambah teknologi acara dan perkhidmatan sokongan tambahan, seperti pemasaran digital dan penjanaan peluang. Kami berharap untuk memberikan kemaskini masa depan ketika melaksanakan strategi pertumbuhan ini.”

Maklumat lanjut boleh didapati di

Tentang Xcyte Digital Inc.

Xcyte Digital (TSXV: XCYT) ialah pengumpul dan pembangun teknologi acara komputasi ruang yang menyediakan perkhidmatan langganan bernilai tinggi, kos efektif, berbilang platform untuk menganjurkan acara maya dan imersif serta menyediakan perkhidmatan pengurusan profesional untuk acara fizikal dan hibrid. Xcyte ditubuhkan pada tahun 2022 melalui penggabungan perniagaan dan aset yang beroperasi dalam sektor acara maya dan imersif. Syarikat itu menjadi awam di Bursa Saham Venture TSX pada 15 November 2023. Beribu pejabat di Toronto, Ontario (Kanada) dan Fort Lauderdale, FL (AS), Xcyte juga mempunyai kakitangan dan operasi di London, UK; Charlotte, NC; Houston, TX; Union, NJ dan Cape Town, SA. Xcyte menyediakan teknologi acara imersif, teknologi acara maya dan perkhidmatan sokongan acara.

Maklumat Prospektif

Maklumat tertentu dalam berita ini membentuk kenyataan prospektif dan maklumat prospektif mengikut undang-undang syarikat Kanada (secara kolektif, “maklumat prospektif”). Maklumat prospektif termasuk, tetapi tidak terhad kepada, kenyataan mengenai dan perniagaan, kewangan dan operasi Syarikat. Kenyataan yang mengandungi maklumat prospektif bukan sejarah tetapi mewakili pendapat, anggaran dan anggaran Syarikat mengenai acara masa depan. Maklumat prospektif semestinya berdasarkan pelbagai pendapat, anggapan dan anggaran yang, walaupun dianggap munasabah oleh Syarikat pada tarikh berita ini, tertakluk kepada risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor lain yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian dan acara masa depan berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau tersirat oleh maklumat prospektif tersebut, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor yang diterangkan dengan lebih terperinci dalam dokumen awam Syarikat yang boleh didapati di . Walaupun Syarikat telah cuba mengenal pasti risiko, ketidakpastian dan faktor penting yang mungkin menyebabkan keputusan berbeza secara material, terdapat yang lain yang menyebabkan keputusan tidak seperti yang dijangka, dianggarkan atau dimaksudkan. Pelabur dinasihatkan agar tidak bergantung berlebihan pada sebarang maklumat sedemikian, kerana faktor tidak diketahui atau tidak diramalkan mungkin mempunyai kesan material yang merugikan ke atas keputusan, prestasi atau pencapaian masa depan Syarikat. Syarikat tidak berniat, dan tidak menganggap sebarang obligasi, untuk mengemaskini maklumat prospektif ini kecuali selain daripada yang diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Xcyte Digital Corp.
Randy Selman, Ketua Eksekutif dan Pengarah
Telefon: (647) 777 7501
E-mel:

Hubungan Pelabur

Nikhil Thadani, Sophic Capital
E-mel:
Telefon: (647) 777 7501

Untuk menerima berita pelaburan Xcyte, sila daftar di

Tiada pihak Bursa Saham Venture TSX atau Perkhidmatan Pengawalannya (seperti yang ditakrifkan dalam dasar Bursa Saham Venture TSX) menerima tanggungjawab bagi kecukupan atau ketepatan pengeluaran ini.

SUMBER: Xcyte Digital Corp.

Pendedahan:

1) Penulis Artikel, atau ahli isi rumah atau keluarga penulis, tidak memiliki sekuriti syarikat-syarikat yang dinyatakan dalam Artikel ini. Penulis menentukan syarikat mana yang akan dimasukkan dalam artikel ini berdasarkan penyelidikan dan pemahaman sektor.

2) Artikel ini dikeluarkan bagi pihak dan disokong oleh, Xcyte Digital Corp. Market Jar Media Inc. telah atau dijangka menerima daripada Agensi Pemasaran Digital Native Ads Inc. tiga puluh lapan ribu enam ratus dolar Amerika untuk 26 hari (20 hari kerja).

3) Pernyataan dan pendapat diekspresikan adalah pendapat penulis dan bukan Market Jar Media Inc., pengarah atau pegawainya. Penulis sepenuhnya bertanggungjawab terhadap kesahihan pernyataan. Penulis tidak dibayar oleh Market Jar Media Inc. untuk Artikel ini. Market Jar Media Inc. tidak dibayar oleh penulis untuk menerbitkan atau menyindikasikan Artikel ini. Market Jar tidak secara bebas mengesahkan atau menyiasat maklumat tersebut. Tiada pihak Market Jar atau mana-mana syarikat berkaitannya menjamin ketepatan atau kelengkapan maklumat sedemikian. Maklumat yang diberikan di atas adalah untuk maksud maklumat sahaja dan bukan cadangan untuk membeli atau menjual sekuriti mana-mana. Market Jar Media Inc. memerlukan penulis sumbangan untuk mendedahkan sebarang pegangan saham, atau hubungan ekonomi, dengan syarikat yang mereka tulis tentang. Market Jar Media Inc. bergantung kepada penulis untuk mengesahkan maklumat secara tepat.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.