Xebia menerima Anugerah Penyelesaian AppMarket 2023 daripada Appian

ATLANTA, 15 Sept. 2023 — Xebia, pelopor dan pemimpin dalam ruang pembangunan perisian kod rendah, telah dianugerahi Anugerah Nilai Lintas Industri di Anugerah Penyelesaian AppMarket 2023.

Pengiktirafan ini menekankan komitmen Xebia terhadap inovasi, kecemerlangan, dan pencarian tanpa henti untuk menjadi penyedia nilai terbaik kepada pelanggan global merentasi industri dalam perjalanan kod rendah mereka. Ia juga menandakan tahun keenam berturut-turut Xebia memenangi anugerah ini. 

Anugerah Penyelesaian AppMarket Appian mengiktiraf dan meraikan rakan kongsi Appian atas inovasi, impak, dan pelaksanaan yang luar biasa. Anugerah Nilai Lintas Industri mengetengahkan penyelesaian Procurement 360 Xebia yang menyediakan proses perolehan hujung ke hujung yang telus. Ia menyatukan orang, data, AI, dan proses untuk menghapuskan silo dan menyediakan penyelesaian “perolehan hingga bayar” bersepadu dan bersepadu. Seperti yang Appian jelaskan, “Kebolehgunaan Procurement 360 merentasi industri, digabungkan dengan resonansi yang kuat dalam kalangan audiens sasaran, memberikan nilai lintas industri yang kuat.”

“Xebia secara konsisten terbukti menjadi rakan kongsi yang produktif dan berjaya, seperti yang baru-baru ini ditunjukkan oleh pencapaian terbaru mereka: penyelesaian Procurement 360,” kata Ben Dudley, Pengarah Pengalaman Komuniti, Appian. “P360 mendefinisikan semula proses perolehan dengan lancar sementara mengintegrasikan data dari pelbagai sumber untuk memberikan pengalaman perolehan yang luar biasa merentasi industri. Kami bangga dengan kerja mereka untuk mencipta Penyelesaian Pengurusan Perolehan yang kaya ciri, tangkas, boleh skala dan boleh integrasi dengan lancar pada platform Appian.”

Appian menjelaskan bahawa pemenang Anugerah Penyelesaian AppMarketnya telah dinilai oleh panel pakar industri berdasarkan “penggunaan inovatif fabrik data, automasi proses, pengalaman total, dan kejayaan yang ditunjukkan terkini.”

Pencapaian Xebia menegaskan semula kedudukannya sebagai pemimpin dalam lanskap teknologi kod rendah dan seterusnya mencontohkan dedikasinya untuk mendorong industri ke masa depan automasi. 

“Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Appian kerana mengiktiraf Procurement 360 dengan anugerah App Market Appian yang berprestij buat kali keenam berturut-turut,” kata Tarun Khatri, Pengarah Urusan Amalan Appian Xebia. “Pencapaian ini benar-benar menyerlahkan kepakaran kami dalam ekosistem Appian dan komitmen tanpa henti kami untuk menyediakan penyelesaian inovatif yang memberi nilai kepada pelanggan kami dari awal lagi.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Xebia dan penyelesaian kod rendah revolusionernya, sila layari Xebia.com.

Mengenai Xebia

Xebia adalah pemimpin transformasi digital, melayani 250 syarikat teratas global dengan penyelesaian IT yang komprehensif. Beroperasi di 16 negara dengan pusat pembangunan di AS, Amerika Latin, Eropah Barat, Poland, Nordik, Timur Tengah, dan Asia Pasifik, pakar Xebia mengkhususkan diri dalam Perundingan Teknologi, Kejuruteraan Perisian, Pembangunan Produk, Data & AI, Cloud, Low Code, Agile

Transformasi & DevSecOps, dan Jaminan Kualiti. Selain Perundingan IT & pembangunan perisian kelas atas, Xebia menawarkan Penyelesaian Piawai yang cekap masa dan pendidikan melalui Akademinya. Dengan kadar pertumbuhan YoY 100% selama dua tahun, Xebia adalah kekuatan pendorong dalam pasaran transformasi digital yang semakin berkembang. Baru-baru ini, Xebia diiktiraf oleh Everest Group sebagai Pemimpin dalam “Penilaian Puncak Matriks Perkhidmatan Pembangunan Aplikasi Kod Rendah 2023” untuk perkhidmatan Appian.

Mengenai Appian

Appian adalah syarikat perisian yang menyediakan penyelesaian automasi yang mempercepatkan penciptaan aplikasi perniagaan dan aliran kerja berimpak tinggi. Banyak organisasi terbesar di dunia menggunakan aplikasi Appian untuk meningkatkan pengalaman pelanggan, mencapai kecemerlangan operasi, dan menyederhanakan pengurusan risiko dan pematuhan global. Ketahui lebih lanjut di appian.com.

Hubungi:

Maureen Elsberry
Naib Presiden Global Komunikasi & Editorial
Xebia
Maureen.elsberry@xebia.com