Xinhua Silk Road: Wuliangye dalam terlibat dalam APEC CEO Summit 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 20, 2023 — Chinese baijiu producer Wuliangye telah terlibat secara mendalam dalam APEC CEO Summit 2023 dan beberapa acara pendukung yang diadakan dari November 14 hingga 16 waktu tempatan di San Francisco, Amerika Syarikat, sebagai penaja platinum dan rakan minuman keras Cina yang eksklusif.


Semasa Summit, Wuliangye telah merancang pameran tema dengan pesona Cina untuk mempersembahkan teknik penapaian yang cekap, kualiti yang cemerlang dan warisan keharmonian produknya secara multidimensi dan mempamerkan produk inti utamanya dengan sepenuhnya, menerima perhatian tinggi dan pujian meluas daripada wakil-wakil yang menghadiri Summit.

Ia menyertai Perbincangan Pemimpin Perniagaan Lestari sebagai penyokong khas, memberikan sumbangan ke arah pembangunan industri yang lebih berkualiti dan lestari dengan kuasa keharmonian.

Ia juga hadir di Malam Pemimpin Perniagaan Lestari Asia Pasifik 2023 sebagai rakan strategik dan minuman keras yang ditetapkan, membina jambatan komunikasi dengan minuman keras untuk membantu mencipta masa depan yang lebih tahan lama dan lestari bagi rantau Asia Pasifik dan menyuntik lebih banyak momentum ke arah pemulihan ekonomi global.

Peneraju baijiu Cina ini telah memperdalam penglibatannya dalam aktiviti di bawah rangka kerja APEC sejak 2019, seperti Kemuncak CEO APEC dan Forum CEO Cina APEC. Ia terus memaparkan keyakinan dan pesona keharmonian jenama Cina dan membantu rantau Asia Pasifik mencapai masa depan yang makmur.

Dengan ketinggian pembukaan China yang lebih lanjut maju, Wuliangye akan memanfaatkan platform antarabangsa dengan pengaruh global seperti Kerjasama Ekonomi Asia Pasifik (APEC), Forum Boao untuk Asia dan China International Import Expo (CIIE) untuk mempercepat integrasi ke dalam pembangunan terpadu global dan memimpin industri baijiu Cina untuk memberikan sumbangan ke arah masa depan yang lebih baik dan lebih makmur untuk rantau Asia Pasifik dan dunia, menurut eksekutif syarikat itu.

Kemuncak CEO APEC adalah kemuncak tertinggi untuk pemimpin ekonomi APEC untuk membincangkan hal-hal penting di rantau Asia Pasifik secara bersama dan mempromosikan liberalisasi perdagangan serta kerjasama ekonomi. Tema tahun ini ialah transformasi hijau dan rendah karbon industri serta pembangunan lestari antara isu-isu inti lain, dan bertujuan untuk mencadangkan penyelesaian berkualiti tinggi untuk menggalakkan pertumbuhan ekonomi seimbang dan mencipta masa depan kemakmuran bersama untuk rantau Asia Pasifik dan ekonomi global.

Lihat pautan asal:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: THNewson, ThaiLandLatest; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: EventPH, PHNewLook, PHNotes; Malaysia: BeritaPagi, SEANewswire; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: TaipeiCool, TWZip; Germany: NachMedia, dePresseNow)