XRP Healthcare Hentikan Kemudahan Tukar XRP kepada XRPH, Menjamin Kelangkaan Token 7 Jun

Crypto04 artefacti XRP Healthcare Stops XRP to XRPH Swap Facility, Ensuring Token Scarcity on June 7th

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, 27 Mei 2024 — XRP Healthcare, sebuah syarikat perintis di persimpangan blockchain dan penjagaan kesihatan, telah mengumumkan usaha strategik untuk menghentikan kemudahan tukar token XRP kepada XRPH pada 7 Jun 2024, atau serta-merta apabila token XRPH Swap yang diperuntukkan habis. Keputusan ini diambil sebagai tindak balas terhadap permintaan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk token XRPHnya, sekaligus menggariskan kepentingan memelihara bekalan yang terhad untuk sedia ada dan Aplikasi revolusi yang terdapat di Google Play dan Apple Store di mana ia dapat digunakan di hingga 68,000 farmasi seperti Walmarts, CVS dan Walgreens untuk sehingga 80% penjimatan bagi preskripsi dan ubat dengan bayaran $1.00 token XRPH setiap kali kad digunakan.

 

 XRP Healthcare Stops XRP to XRPH Swap Facility, Ensuring Token Scarcity on June 7th

 

Dengan bekalan sejumlah 100 juta token XRPH dan akaun pengeluaran untuk mencegah sebarang pengeluaran pada masa depan, XRP Healthcare komited untuk mengekalkan tokennya. Akaun pengeluaran Blackhole bermakna tidak ada token tambahan yang boleh dibuat, memastikan bekalan keseluruhan kekal sama. Ini sangat berbeza dengan sistem kewangan pusat, di mana kerajaan dan bank pusat boleh mencetak lebih banyak wang fidusiari seperti yang dikehendaki. Contohnya termasuk Federal Reserve di Amerika Syarikat dan European Central Bank, yang kedua-duanya terlibat dalam pengembangan moneter yang signifikan dalam beberapa tahun terakhir – Dari masa ke semasa, peningkatan bekalan wang fidusiari ini boleh menyebabkan inflasi, mengurangkan nilai mata wang.

“Menghentikan kemudahan tukar adalah langkah penting dalam memastikan integriti dan kekurangan token XRPH untuk jangka masa panjang,” kata Kain Roomes, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas XRP Healthcare. “Dengan melakukan sistem Blackhole pada akaun pengeluaran, kami sejajar dengan amalan terbaik dalam ruang cryptocurrency untuk mengekalkan nilai token kami bagi pengguna kami.”

Kekurangan telah lama menjadi prinsip asas dalam dunia kripto. Bitcoin adalah contoh utama, yang mengalami acara “pengurangan separuh” kira-kira setiap empat tahun. Pengurangan separuh terakhir berlaku pada April 2024, mengurangkan ganjaran untuk perlombongan blok baru sebanyak separuh. Proses ini secara semula jadi mengehadkan bekalan Bitcoin baru, menyumbang kepada statusnya sebagai “emas digital” dan sering menyebabkan kenaikan harga yang signifikan selepas pengurangan separuh.

“Dengan menghentikan kemudahan tukar, kami mengambil pendekatan proaktif untuk menguruskan bekalan token kami, sama seperti mekanisme yang terlihat di cryptocurrency yang berjaya seperti Bitcoin dan Ethereum,” kata Laban Roomes, Pegawai Pembangunan Perniagaan di XRP Healthcare. “Ini memastikan pengguna kami mendapat manfaat dari bekalan token XRPH yang terhad yang semakin berkurangan dari hari ke hari”.

XRP Healthcare juga telah membuat kemajuan yang signifikan baru-baru ini, dengan token XRPH meningkat dari kedudukan CoinMarketCap lebih dari 3500 ke kedudukannya sekarang sekitar 1400.

Menambahkan kepercayaa dan ketelusan bekalan token XRPH di CoinMarketCap (CMC), dan beroperasi sebagai nod pengesah pada XRPL.

Lebih jauh lagi, rancangan syarikat di Uganda dan kawasan Afrika yang lebih luas sedang berjalan lancar. Ini termasuk pendaftaran berjaya di Uganda, syarat yang diperlukan untuk menjenamakan pengambilalihan penjagaan kesihatan swasta bagi farmasi, pusat perubatan dan hospital dengan logonya – bersama dengan komitmennya untuk menjadi autonomi, dan tidak bergantung pada pihak ketiga mana pun.

XRP Healthcare mengumpulkan dana sendiri untuk memulakan penggabungan dan pengambilalihan kemudahan penjagaan kesihatan swasta di rantau tersebut.

Syarikat itu juga telah melantik Uganda yang berpusat , penasihat kepada UNICEF, WHO, dan Yayasan Bill and Melinda Gates, ke lembaga penasihat mereka. XRP Healthcare tampaknya benar-benar fokus pada kemungkinan mengganggu dan memberi impak pada sistem penjagaan kesihatan Afrika.

“Di pasaran di mana kekurangan aset digital merupakan komponen penting daya tarikan mereka, inisiatif kami menunjukkan sikap proaktif dalam melindungi integriti dan nilai token XRPH,” tambah Whitney Lynn, Chairman XRP Healthcare. “Langkah ini bukan hanya untuk menanggapi dinamika pasar saat ini tetapi juga memposisikan XRPH sebagai token yang berharga dan dicari dalam bidang solusi penjagaan kesehatan berbasis blockchain yang sedang berkembang pesat.”

Mengenai XRP Healthcare

ialah platform Farmasi dan Penjagaan Kesihatan pertama pada XRP Ledger, yang membolehkan pembayaran global yang pantas, meningkatkan akses penjagaan kesihatan di pasaran baru muncul, dan mewujudkan utiliti dunia nyata dengan mengubah penjagaan kesihatan global melalui penggabungan, pengambilalihan dan blockchain.

Foto –
Logo –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

 

XRP Healthcare Logo