Yiren Digital akan Lapor Prestasi Kewangan Suku Ketiga 2023 pada 21 November 2023

(SeaPRwire) –   BEIJING, Nov. 17, 2023 — Yiren Digital Ltd. (NYSE: YRD) (“Yiren Digital” or the “Company”), an AI-driven one-stop select financial and lifestyle services platform in China, mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan laporan kewangan suku tahun ketiga yang tidak diaudit untuk tempoh berakhir 30 September 2023 sebelum pembukaan pasaran AS pada Selasa, 21 November, 2023.

Pengurusan Yiren Digital akan menganjurkan sesi soal jawab berkenaan keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi Waktu Timur AS pada November 21, 2023 (atau 9:00 malam Beijing / Hong Kong pada November 21, 2023).

Peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab perlu mendaftar terlebih dahulu secara dalam talian di . Sebaik sah pendaftaran diluluskan, peserta akan menerima butiran panggilan untuk sesi soal jawab berkenaan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib siaran web bagi sesi soal jawab akan tersedia di laman web hubungan pelabur syarikat di 

Mengenai Yiren Digital

Yiren Digital Ltd. ialah platform perkhidmatan kewangan dan gaya hidup terpilih berteraskan AI di China. Syarikat ini menyediakan penyelesaian insurans peribadi yang disesuaikan untuk individu, keluarga dan perniagaan, bersama-sama dengan perkhidmatan gaya hidup berkualiti tinggi untuk meningkatkan kebajikan dan keselamatan pelanggan, serta menawarkan perkhidmatan nasihat kewangan untuk pelanggan sepanjang perjalanan pertumbuhan mereka, menangani keperluan pembiayaan yang timbul daripada penggunaan dan pengeluaran.

Untuk maklumat lanjut, silakan lawati 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)