ZTE menganjurkan Sidang Kejuruteraan 5G dan Kongres Pengguna 2023 di Thailand, mendedahkan masa depan digital dengan tema “Mengemukakan Nexus Digital”

(SeaPRwire) –   BANGKOK, Nov. 17, 2023 — ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), pembekal global terkemuka bagi penyelesaian teknologi maklumat dan komunikasi, telah merasmikan Persidangan Puncak 5G & Kongres Pengguna tahunannya 2023 di Thailand. Bertajuk “Merangkul Nexus Digital”, acara dua hari itu menyatukan para pengawal selia telekom, pertubuhan industri, pertubuhan piawaian, pembekal perkhidmatan, pemikir, rakan kongsi industri, dan penganalisis daripada GSMA, IMT-2020(5G) PG, IMT-2030(6G) PG, CCSA, TMF, ABI, CCS Insight, dan rakan ekosistem lain dari seluruh dunia untuk berkongsi pandangan berharga, perspektif dan kajian kes praktikal, menelusuri trend dalam 5G, rangkaian masa depan, dan landskap digital.

ZTE hosts 5G Summit & User Congress 2023 in Thailand, unveiling the digital future with the theme “Embrace the Digital Nexus”
ZTE hosts 5G Summit & User Congress 2023 in Thailand, unveiling the digital future with the theme “Embrace the Digital Nexus”

Xiao Ming, Presiden Antarabangsa ZTE memberi ucapan pembukaan di persidangan itu. Beliau menekankan bahawa, “Di dunia ini yang saling berhubung oleh 5G-A, di mana angkasa dan bumi saling berhubung, di antara keduanya adalah rangkaian sejagat. Seperti XR dan Metaverse sedang mencipta realiti yang sebelum ini tidak terbayangkan. Daya digital meningkatkan semua industri, memancarkan tamadun manusia memecah halangan dan meningkat dalam zaman transformasi ini secara berterusan. Orang berimpian di kalangan kita dengan berani membawa ini ke hidup.”

Xiao Ming menekankan pandangan dan amalan ZTE dalam industri digital. “Bersama-sama dengan 110 pembekal perkhidmatan dalam 5G, kami telah membangunkan ekosistem dengan lebih 1000 rakan kongsi industri,” katanya. “Wawasan kami untuk masa depan menekankan persatuan digital, di mana ciri-ciri adalah bermodul, mudah diakses, dan boleh disesuaikan. Fokus kami kekal pada kapasiti, kecekapan, penggabungan, dan hijau.”

John Hoffman, CEO GSMA Ltd., berkata: “Rangkaian 5G, 5G Lanjutan, dan teknologi yang membolehkannya akan merevolusikan dunia. Tetapi kita perlu terus bekerja sama untuk membina masa depan mampan, di mana semua orang, di mana-mana boleh memanfaatkan sepenuhnya konektiviti. Persidangan 5G ZTE memberi peluang yang hebat bagi industri untuk berkongsi pengetahuan dan amalan terbaik untuk masa depan, dan kami berharap untuk terus berbincang di MWC Barcelona 2024!”

Rudolf Schrefl, CEO, Hutchison Drei Austria, berkata: “Menggamit 5G bukan sahaja untuk pemodenan teknologi, tetapi untuk merevolusikan pengalaman pelanggan—menyambungkan orang dan peranti dengan kelajuan dan kebolehpercayaan tanpa sebelumnya, mengubah setiap interaksi digital menjadi perjalanan licin, mengubah cara kita hidup, bekerja, dan berinteraksi dengan dunia di sekeliling kita.”

Semasa acara itu, ZTE memperagakan produk inovatif, penyelesaian dan amalan terbaiknya di pusat inovasi Thailand, menggambarkan sifat saling berhubung dan transformasi segala-galanya dalam landskap digital.

Di kawasan “Wireless Everything”, ZTE menunjukkan strategi untuk memodenkan rangkaian 4G sedia ada untuk kejayaan 5G masa depan. Pameran itu memanjangkan sempadan pengalaman 5G, liputan, dan perkhidmatan, menekankan kepentingan meningkatkan rangkaian dengan alat asli dan infrastruktur tenaga hijau.

Sebagai pemain terkemuka dalam bidang rangkaian optik sepenuhnya, ZTE mengaktifkan nilai baharu rangkaian optik sepenuhnya melalui siri produk hujung ke hujung. Ini menekankan komitmen ZTE untuk memacu teknologi rangkaian optik.

Dalam kawasan pelayan dan storan, ZTE menyumbang ke era digital dengan penyelesaian pelayan dan storan lengkap landskap, menyediakan kuasa asas untuk lonjakan digital berterusan.

Peranti Mudah Alih ZTE mengikuti visi jenama global “Lebih Baik Untuk Semua”, memperkenalkan pelbagai peranti pintar inovatif ke acara itu.

Bersama-sama dengan pembekal perkhidmatan serta rakan industri dan ekosistem, ZTE bertujuan membina ekosistem digital dan pintar untuk kejayaan bersama dan akan terus memainkan peranan dalam mempromosikan pembangunan mampan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

MENGENAI ZTE:

ZTE membantu menyambungkan dunia dengan inovasi berterusan untuk masa depan yang lebih baik. Syarikat ini menyediakan teknologi inovatif dan penyelesaian terpadu, portfolio syarikat meliputi semua siri perkhidmatan telekomunikasi mudah alih, tetap, peranti dan profesional. Menghidang lebih suku penduduk dunia, ZTE komited untuk mencipta ekosistem digital dan pintar, dan membolehkan sambungan dan kepercayaan di mana-mana. ZTE disenaraikan di Bursa Saham Hong Kong dan Shenzhen.

IKUTI KAMI:

Facebook
Twitter

LinkedIn
YouTube

PERHUBUNGAN MEDIA:

ZTE Corporation
Komunikasi
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)