Zylox-Tonbridge telah Ditambah ke Siri Indeks Ekuiti Global FTSE

HANGZHOU, China, 18 September 2023 – Zylox-Tonbridge (2190.HK, “Syarikat”) dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa saham Syarikat telah dimasukkan ke dalam Siri Indeks Ekuiti Global FTSE (“GEIS”), termasuk Indeks Total-Cap Global FTSE (LMSµ) dan Indeks Mikro Kap Global FTSE, menurut keputusan semakan separa tahunan GEIS FTSE. Perubahan ini telah berkuat kuasa secara rasmi.

FTSE Russell ialah pemimpin indeks global yang menyediakan penanda aras inovatif, analitik dan penyelesaian data untuk pelabur di seluruh dunia. Penambahan ke dalam GEIS FTSE merupakan satu lagi tonggak penting bagi Zylox-Tonbridge selepas saham Syarikat dimasukkan dalam Indeks Small Cap All Shares MSCI China awal tahun ini.

Zylox-Tonbridge dijangka akan menarik lebih banyak peruntukan modal global, seterusnya meningkatkan kecairan saham Syarikat dan populariti dalam komuniti pelaburan global selepas dimasukkan ke dalam indeks yang dihasilkan oleh FTSE Russell dan MSCI. Pada masa hadapan, Syarikat akan sentiasa komited untuk membina platform peranti perubatan intervensi vaskular terkemuka, mencapai pertumbuhan mampan dan mewujudkan nilai untuk para pelabur.

Mengenai Zylox-Tonbridge:

Zylox-Tonbridge adalah salah satu pemain utama dalam pasaran peranti perubatan intervensi neurovaskular dan periferi di China. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2012 dan beribu pejabat di Hangzhou, China.

Sebagai syarikat peranti perubatan terintegrasi yang disokong oleh keupayaan R&D dan pembuatan dalaman, platform teknologi proprietari, dan keupayaan pengkomersialan, kami berusaha untuk menyediakan peranti dan perkhidmatan perubatan berkualiti tinggi dan mampu milik kepada pesakit, agar setiap orang mempunyai akses kepada kehidupan berkualiti tinggi yang dibawa oleh teknologi perubatan maju.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi kami: www.zyloxtb.com