Pihak berkuasa Mexico mendapati lima mayat dimuatkan ke dalam SUV berperisai peluru

(SeaPRwire) –   Pejabat pejabat pendakwaan di negeri yang ganas Jalisco menyatakan pada hari Rabu mereka mendapati lima mayat dimuatkan ke dalam SUV berperisai peluru.

Pejabat pejabat pendakwaan negeri berkata seseorang telah memanggil nombor kecemasan untuk melaporkan kenderaan tersebut pada hari Selasa. Di dalamnya, polis mendapati mayat lima orang lelaki “dengan tanda-tanda ketara keganasan.” Pejabat itu tidak menerangkan bagaimana lelaki-lelaki itu.

SUV itu dijumpai di jalan di Villa de Corona, yang terletak di selatan Guadalajara, ibu negeri Jalisco.

Negeri itu adalah rumah kepada kartel dadah dengan nama yang sama. Mereka sering menggunakan kenderaan berperisai buatan sendiri atau profesional, serta senjata berkaliber tentera.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.