Tentang Kita

Laman ini dimiliki oleh Rangkaian Media SeaPRwire.

Laman ini adalah laman berdiri sendiri yang meliputi berita kawasan, termasuk cerita dari seluruh rantau dan seterusnya. Selain itu, kami menyediakan tajuk berita antarabangsa, cerita perniagaan dan kewangan, serta kadar pertukaran wang asing. Laman ini adalah sebahagian daripada perkhidmatan berita antarabangsa yang kesemuanya membawa sambungan syarikat itu.

Mengenai Rangkaian Media SeaPRwire

Rangkaian Media SeaPRwire menawarkan penyelesaian pengedaran siaran akhbar untuk firma PR, agensi, organisasi & korporat. Pasukan kami menyediakan perkhidmatan perhubungan awam & perhubungan media untuk semua jenis perniagaan pada setiap peringkat pertumbuhan, daripada perniagaan baru yang memerlukan penampilan sehingga yang besar yang berusaha untuk membina reputasi pasaran. Mereka membantu pelanggan dalam menggunakan komunikasi dalam talian sebagai alat strategik untuk mencapai objektif perniagaan melalui program PR yang dirancang dan bersepadu.

Pasukan syarikat terdiri daripada pakar yang berkemahiran dan berpengalaman dalam PR, pelacakan SEO dalam talian, dan teknologi penghubung yang berkesan. Mereka memberi nilai kepada pelanggan melalui nasihat maklumat mengenai isu-isu komunikasi dalam talian yang mungkin menjejaskan reputasi, penilaian dan prospek perniagaan masa depan mereka.