BlueFin Mencapai Pensijilan ISO 9001 dan ISO 45001

BlueFin Achieves ISO 9001 and ISO 45001 Certification

(SeaPRwire) –   NEW IBERIA, La., Dec. 14, 2023 — BlueFin, sebuah syarikat milik penuh pekerja, GATE Energy bangga mengumumkan bahawa mereka telah berjaya mencapai dua pensijilan berprestij DNV: ISO 9001 dan ISO 45001.

BlueFin, A GATE Energy Company (PRNewsfoto/BlueFin)

Menurut DNV, ISO 9001 menyediakan model untuk sistem pengurusan kualiti yang memberi tumpuan kepada keberkesanan proses dalam perniagaan untuk mencapai hasil yang diingini. Piawaian ini menggalakkan penggunaan pendekatan proses yang memberi tumpuan kepada keperluan, nilai tambah, prestasi proses dan keberkesanan, serta peningkatan berterusan melalui pengukuran objektif. ISO 45001 diterbitkan pada Mac 2018 untuk mencerminkan amalan terbaik global terkini untuk penyampaian program kesihatan dan keselamatan dan menggantikan piawaian lama OHSAS 18001.

Crystal Yoes, Presiden BlueFin Pipeline, Proses dan Perkhidmatan Perindustrian menyatakan, “Pencapaian ini merupakan bukti usaha dan komitmen luar biasa setiap ahli organisasi kami. Komitmen kami terhadap kualiti dan keselamatan adalah perjalanan berterusan. Kami terus memegang piawaian ini dan terus meningkatkan proses kami untuk memastikan bahawa kami tidak hanya mengekalkan pensijilan kami tetapi juga berusaha untuk kecemerlangan dalam segala perkara yang kami lakukan dengan melakukannya dengan betul pada kali pertama, setiap kali. Ia memang hanya mungkin sebagai usaha berpasukan.”

Lee Jordan, CEO GATE Energy, menambah “Kami melihat pensijilan ISO sebagai amalan terbaik dalam menyokong penyampaian projek kami dengan selamat dan berkesan. Selain itu, aspek budaya piawaian sangat sejajar dengan model pemilikan pekerja kami dan secara langsung menyokong kakitangan kami dalam membina warisan projek berjaya dan pelanggan yang kembali. Saya bangga untuk berbicara bagi pihak semua pemilik pekerja kami dalam mengakui pasukan BlueFin untuk menjadi terbaru perniagaan kami yang memenuhi tonggak penting ini.”

Mengenai BlueFin

BlueFin, syarikat milik penuh pekerja 100% GATE Energy, berpangkalan di Louisiana dengan pejabat lapangan di seluruh AS, khusus dalam Perkhidmatan Paip, Proses, Perindustrian dan Penyiapan, khususnya memberi tumpuan kepada teknologi untuk menyelesaikan cabaran unik dalam industri tenaga.

Untuk maklumat lanjut mengenai BlueFin, lawati

Mengenai GATE Energy

GATE Energy, ESOP milik penuh pekerja 100%, merupakan keluarga syarikat yang menyediakan perkhidmatan berskala, sesuai dengan tujuan untuk sektor tenaga termasuk kejuruteraan, penghidupan semula dan perkhidmatan medan khusus.

Untuk maklumat lanjut mengenai GATE Energy, lawati

SUMBER GATE Energy

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.