Hotel Memphis Guna Sistem Keselamatan Autonomi Generasi Kelima K5 ASR

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

MOUNTAIN VIEW, Calif.–14 Disember 2023– [NASDAQ: KSCP] (“Knightscope” atau “Syarikat”, pengembang autonomi terkemuka robot keselamatan dan sistem komunikasi cahaya biru, hari ini mengumumkan pelaksanaan baharu sistem ASR generasi kelima di sebuah hotel mewah bersejarah di Memphis, TN. Knightscope menyediakan pengalaman keselamatan yang lebih baik untuk tetamu, kakitangan dan pengunjung seperti yang dibincangkan dalam blog terbaru di mana Syarikat membuat .

ASR Knightscope akan berpatroli kawasan perparkiran hotel, memberi amaran kepada kakitangan tentang ancaman tertentu dan membolehkan mereka bertindak balas dengan cepat apabila bantuan diperlukan. Keselamatan hospitaliti merangkumi bangunan hotel dan tanahnya serta tetamu, pekerja, pengunjung dan pengguna harian. Opera