Pasukan Senibina Menamakan Prinsipal Baharu dan Menaiktaraf Arkitek Reka Bentuk Utama

78 The Architectural Team Names New Principal and Elevates Key Design Architects

(SeaPRwire) –   Firma seni bina, perancangan dan perabot yang terkenal telah melantik pereka dan pengurus projek berbakat, mencerminkan pertumbuhan berterusan dan komitmen dipertingkatkan untuk membesarkan dan memajukan kepimpinan bakat

CHELSEA, Mass., April 2, 2024 — Sebuah pemimpin berpengaruh dalam seni bina bersepadu, perancangan dan reka bentuk dalaman, telah mengumumkan promosi strategik untuk empat ahli pasukan yang lama dan cemerlang. Pemimpin yang baru dilantik termasuk Thomas Schultz, yang telah dinamakan sebagai Prinsipal, serta Elizabeth Peabody, Venket Holi, dan Matthew Duggan, yang semuanya telah dinamakan sebagai Ahli di firma seratus orang yang ditubuhkan pada tahun 1971.

“Membesarkan dan menyokong bakat dan semangat pemimpin masa depan adalah pelaburan penting dalam masa depan yang lebih cerah dan lebih adil untuk bandar-bandar kita dan masyarakat secara keseluruhan,” kata rakan kanan senior TAT dan pengarah urusan Michael D. Binette, AIA, NCARB.

Sebagai sebahagian daripada inisiatif strategik berterusan untuk mengiktiraf bakat kunci dan memperluaskan peranan kanan di TAT, promosi baru ini mencerminkan penekanan pada inovasi dan meningkatkan bidang amalan inti sambil membangunkan pasukan kepimpinan kreatif dan pelbagai.

Menurut rakan kanan kanan senior TAT, promosi terkini mengiktiraf sumbangan penting yang telah dibuat oleh empat pemimpin ini kepada kejayaan berterusan firma dan peranan mereka dalam masa depan TAT dalam mengejar perniagaan baru, penglibatan pelanggan, dan kecemerlangan reka bentuk. Dalam peranan baru masing-masing, Schultz, Peabody, Holi dan Duggan akan terus menyumbang kepada projek serta tanggungjawab operasi, pembangunan perniagaan, reka bentuk dan pembiayaan yang lebih besar.

“Promosi ini menggambarkan komitmen TAT terhadap kejayaan kepimpinan strategik dan menggarisbawahi terusan evolusi firma,” nota rakan kanan senior TAT dan pengarah reka bentuk, Michael E. Liu, AIA, NCARB. “Pendekatan proaktif kami untuk mengenal pasti, membesarkan dan meningkatkan bakat tertinggi adalah sebahagian daripada strategi perniagaan TAT, membolehkan firma menyesuaikan diri dengan keperluan pelanggan yang sentiasa berubah.”

“Tom, Liz, Venket dan Matt sepenuhnya komited kepada misi dan nilai asas TAT, dan kami menjangkakan idea kreatif yang akan mereka sumbang sebagai mereka memulakan peranan baru ini,” kata rakan kanan kanan senior TAT dan pengarah urusan Michael D. Binette, AIA, NCARB. “Empat ahli profesional berbakat ini sangat memberi tumpuan kepada kualiti kerja kami, hubungan yang kami jalin, dan kesejahteraan budaya firma kami. Mereka membawa kelebihan unik dan perspektif ke firma yang akan membolehkan TAT terus membangunkan minda pertumbuhan, memperluaskan budaya pembelajaran berterusan, dan membina hubungan bermakna dengan pemaju di Pantai Timur.”

“Semakin kami terus memperluaskan pasukan kepimpinan kami, promosi strategik sebegini menggambarkan komitmen TAT untuk mengekalkan reputasi sebagai penasihat berpercaya kepada pelanggan kami dan untuk memajukan misi kami dalam mencipta transformasi positif dan berkekalan dalam masyarakat yang kami beri perkhidmatan,” tegas prinsipal TAT Edward R. Bradford, AIA, NCARB, LEED AP. “Fokus yang lebih tinggi pada meningkatkan suara dan perspektif baru akan meningkatkan kebolehan kreatif dalam amalan reka bentuk kediaman berbilang, penempatan bantuan dan hospitaliti kami. Saya mempunyai keyakinan penuh bahawa semangat dan dedikasi tanpa henti profesional ini akan membuka peluang baru untuk pertumbuhan dan kejayaan.”

Biodata penuh empat pemimpin berikut.

Dengan lebih dua dekad di TAT, Tom telah memimpin reka bentuk dan pengurusan projek untuk lebih daripada 3 juta kaki persegi projek yang dibina di New England sahaja. Seorang pakar yang dihormati secara nasional dalam reka bentuk perumahan berbilang, pembangunan kawasan bandar, penempatan orang tua dan jenis projek pemulihan dan penggunaan semula adaptif, pengalamannya termasuk kerja untuk pemaju nasional utama termasuk Lennar, Toll Brothers, Hines, Davis dan Greystar.

Dalam peranannya yang baru sebagai Prinsipal, Tom akan mengambil tanggungjawab pengurusan, pembiayaan dan hubungan pelanggan yang diperluaskan. Dia akan terus terlibat secara langsung dalam proses perancangan dan reka bentuk untuk projek utama, terus membangun portfolio yang memenangi anugerah yang termasuk ibu pejabat global untuk jenama pakaian Converse di Lovejoy Wharf; penukaran kediaman kreatif yang menggabungkan pemulihan adaptif dan pembinaan baru, seperti projek kondominium 100 Shawmut; dan transformasi skala besar dan pemulihan daerah perumahan mampu milik, Flat 9 di Whittier, di kawasan Roxbury Boston. Dikenali untuk perkongsian jangka panjang dengan agensi awam, pertubuhan bukan kerajaan dan penguasa perumahan terkemuka serta pemaju nasional teratas, TAT telah mereka puluhan ribu unit perumahan di seluruh negara, memperluaskan pilihan perumahan di semua tahap pendapatan.

Elizabeth Peabody, AIA, NCARB – Ahli

Seorang pemimpin reka bentuk dan pengurus projek yang dihormati dengan lebih sepuluh tahun di TAT, Liz dikenali kerana kemahirannya dalam mengurus pelbagai jenis projek perumahan berbilang, orang tua dan penempatan bantuan, dari reka bentuk konsep sehingga semua fasa pembinaan. Pelanggan menghargai kemampuannya dalam penyelesaian masalah kolaboratif, manakala rakan sekerja dan rakan projek bergantung kepada kepakarannya dalam Pentadbiran Pembinaan. Termasuk dalam portfolio Liz ialah beberapa komuniti perumahan berbilang skala besar, seperti pembangunan Modera Needham 11-bangunan di Needham, Mass.; kompleks transit-berorientasikan Avalon Piscataway 13-bangunan di New Jersey; dan Alexan Harrison, pembangunan perumahan mewah baru yang mengandungi 400 unit di Daerah Westchester, New York, dengan pelanggan jangka panjang Trammell Crow.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.